Op 22 september jl. heeft Patrick Oud, directeur van Nic. Oud Direct Mail, de Regio Alkmaar Promotie Award 2010 in ontvangst genomen uit handen van de burgemeester van Heerhugowaard, Han ter Heegde.

De Regio Alkmaar Promotie Award de “Waaghals” wordt toegekend aan een bedrijf uit de regio Alkmaar dat zich onderscheid als toonaangevend. De jury die de prijs toekende is samengesteld uit ondernemers en staat onder voorzitterschap van Gerrit Valk, voorzitter van de Kamer van Koophandel.

Enkele lovende woorden uit het juryrapport waren: ‘Nic. Oud is een innovatieve, oplossingsgerichte en betrouwbare partner, die werkzaamheden uitvoert met respect voor klanten en medewerkers met een langdurige relatie als uitgangspunt. Nic. Oud gebruikt de nieuwste technologieën en speelt actief in op nieuwe trends zoals internetwinkels. Ook is Nic. Oud Direct Mail een bedrijf dat duurzaam onderneemt en de leefomgeving serieus neemt. De onderneming levert haar bijdrage aan het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen en is daarvoor in haar sector gecertificeerd.’

De “Waaghals” is een prachtige onderscheiding waar directeur Patrick Oud heel trots op is. “Deze prijs is een aanmoediging om vooral op dezelfde enthousiaste en inspirerende manier verder te gaan”, aldus Patrick Oud. Dat de directeur niet alleen trots is op zijn bedrijf maar ook op zijn medewerkers bleek uit de woorden die hij sprak na het in ontvangst nemen van de award. “Eigenlijk moet ik hier niet staan, maar de 155 medewerkers die het dagelijks allemaal mogelijk maken”.

Nic. Oud Direct Mail uit Heerhugowaard is, naast marktleider op het gebied van sealen, ook een kwalitatieve speler op de markt van variabele DM communicatie. Nic. Oud is een fullservice DM-organisatie en verzorgt alles op het gebied van Direct Mail; printen, couverteren, sealen, porto-advies/besparing en fulfilment voor DM & webwinkels. Met 155 vaste medewerkers en een productiehal van 20.000 m² is het één van de grootste DM-bedrijven in de Benelux.

Rate this post

Print Friendly