Kwaliteit en een solide integratie zijn voor Maître Paul de belangrijkste redenen voor de keuze voor digitale factuurverwerking in SAP door ISProjects

Al meer dan vijfentwintig jaar is Maître Paul dé banketspecialist in het maken van taart en gebak van hoogwaardige kwaliteit. Het gebak en de taarten worden direct ingevroren, zodat versheid gegarandeerd blijft en haar klanten van een heerlijke traktatie kunnen genieten. Niet alleen haar taarten, maar ook de medewerkers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Er is ruime aandacht voor opleiding en een veilige en verantwoorde werkomgeving. Het grote aantal nationale en internationale kwaliteitscertificaten, waaronder ISO-9001, HACCP, BRC en IFS staan hiervoor garant.

Kwaliteit en efficiency

Nu is het tijd voor Maître Paul om ook een kwaliteitslag in haar factuurverwerking te maken. Pim van Laarhoven, Financieel Manager, Maître Paul: “Vanwege de groei van de organisatie en de krappe bezetting op de administratie stonden wij voor de keuze om de bezetting enigszins uit te breiden of de verwerking van de inkomende facturen te automatiseren. Verder wilde wij graag meer zicht op onze toekomstige verplichtingen. Voorheen werden de facturen eerst voor goedkeuring de organisatie ingestuurd en pas na akkoord in SAP geboekt. Nu kunnen we de facturen direct vastleggen en volgen. Nu kunnen wij dus met dezelfde bezetting een kwaliteitsslag maken in de factuurverwerking in SAP!”

ECI en Intertaste

Sinds 2008 is Maître Paul onderdeel van de investeringsmaatschappij Clearwood. ECI en Intertaste zijn Nederlandse zusterbedrijven van Maître Paul. ECI werkt al vele jaren met de oplossing voor digitale factuurverwerking in SAP van ISProjects. ECI verwerkt per jaar ruim 8.000 facturen digitaal. Intertaste telt per jaar 15.000 inkomende facturen en Maître Paul digitaliseert nu ook de verwerking van haar 10.000 inkomende facturen. De servers hiervoor staan bij ECI. Het scannen, herkennen, accorderen en verwerken in SAP wordt lokaal gedaan.

Keuzetraject

Van Laarhoven: “Samen met Intertaste zijn wij het project voor digitalisering van de inkomende facturen opgestart. Zo’n 4 jaar geleden hebben wij ons ook al georiënteerd op de mogelijkheden voor digitalisering van de inkoopfacturen. Helaas was de ROI destijds onvoldoende. Dankzij groei van de organisatie en de samenwerking met Intertaste en ECI is het nu tijd om dit project op te zetten. Omdat onze andere zuster, ECI, al geruime tijd, naar volle tevredenheid met ISProjects samenwerkt, hebben wij uiteraard contact opgenomen met ISProjects. Wij hebben 2 leveranciers uitgebreid vergeleken door het bekijken van demonstraties, referentiebezoeken en uiteraard de offertes. 

Bewezen interface met SAP en duidelijke prijsstelling

ISProjects heeft inmiddels meer dan 15 klanten die gebruik maken van ISP-Invoice voor SAP. Daardoor heeft ISProjects veel ervaring met het bouwen van de benodigde interfaces voor digitale factuurverwerking in SAP. “De keuze is voornamelijk bepaald doordat het systeem al draait op de servers van ECI en wij een vertrouwd gevoel kregen bij ISProjects als leverancier. Daarnaast gaf ISProjects een duidelijk overzicht van de kosten voor het pakket en ook de integratie met SAP. De communicatie met ISProjects verloopt nog steeds erg soepel. We merken dat de lijnen kort zijn, met ons als klant en ook onderling binnen ISProjects.” besluit van Laarhoven.

Rate this post

Print Friendly