Per 1 oktober 2010 zal een nieuwe bedrijfsonderdeel bij KBenP zich volledig richten op zaakgericht werken. KBenP Zaakgericht werken opereert volstrekt onafhankelijk: zij heeft geen eigen oplossing, en kan als zodanig volledig in het belang van klanten optreden. Trekker van KBenP Zaakgericht Werken is Sven Blom MSc.

Sven is de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij de opkomst van zaakgericht werken en weet als geen ander wat zaakgericht werken inhoudt. Sven heeft vele complexe inkooptrajecten begeleid van zaaksystemen en heeft bij meerdere gemeenten geadviseerd over de implementatie van zaakgericht werken. Daarnaast heeft hij vanuit zijn vorige baan een sterke kijk op techniek en architectuur.

KBenP Zaakgericht werken biedt advies, projectmanagement, implementatieondersteuning, opleidingen en trainingen. De jarenlange ervaring van KBenP op het gebied van informatie-, document- en recordmanagement en het nieuwe werken gecombineerd met de ‘on-the-job’ ondervindingen van zaakgericht werken biedt een unieke combinatie van kennis en ervaring.

Rate this post

Print Friendly