Breukelen, 30 september 2010 – Gartner, Inc, heeft Xerox in het leiderskwadrant van het 2010 Magic Quadrant for Managed Print Services (MPS) Worldwide* rapport geplaatst. Het Magic Quadrant is een door Gartner ontwikkelde onderzoekstool om bedrijven te evalueren op hun totaalvisie en de expertise op het gebied van implementatie en executie.

Xerox investeert continu in het uitbreiden van hun Managed Print Services (MPS). Enterprise Print Services (EPS) is hier een belangrijk voorbeeld van. Xerox EPS gaat verder dan traditionele MPS en is de eerste oplossing die ondernemingen helpt hun documenten over de gehele printomgeving te beheren, van kantoor tot repro. En van virtuele werkplek tot het inkopen van extern drukwerk. Als marktleider in MPS verleent Xerox haar diensten bij internationale klanten, zoals Dow Chemical Company, Fiat Group, Ingersoll Rand en Procter & Gamble. Xerox breidt zijn MPS-aanbod ook uit naar het midden- en kleinbedrijf, door het wereldwijde netwerk van channelpartners zelf een eigen MPS-programma voor hun klanten aan te bieden. Xerox heeft hierin een ondersteunende rol.

“Xerox is een pioneer op het gebied van MPS en we leggen de lat steeds hoger als het gaat om onze MPS-strategie en de uitvoering daarvan”, aldus Rajiv Agarwala, directeur Xerox Global Document Outsourcing. “Onze aanpak gaat verder dan het eenvoudig beheren van printen. Wij richten ons op een nauwe samenwerking met de klant om de mogelijkheden te creëren die passen bij hun huidige en toekomstige business doelstellingen.”

De nieuwste toevoeging aan het MPS-aanbod van Xerox is bijvoorbeeld de Mobile Print Solution, die samen met de Procter&Gamble Innovation Council is ontwikkeld. Deze Council is in het leven geroepen om de trends op het gebied van ‘het nieuwe werken’ en nieuwe ICT-technologiegedreven ontwikkelingen te definiëren en te analyseren en zo oplossingen te ontwikkelen die in het voordeel werken van de P&G business. Met de Mobile Print Solution kunnen medewerkers van P&G direct printen vanaf smartphones.

*Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, Ken Weilerstein, Cecile Drew, Yulan Li

Rate this post

Print Friendly