Deze middagbijeenkomst staat in het teken van toekomstige oplossingen voor de distributie en ontvangstkanalen. De liberalisering dwingt de grootgebruikers van post om na te denken over het eenvoudig kunnen switchen tussen de verschillende postvervoerders. Daarnaast heeft de kanalenstrategie de aandacht bij onze leden. Hoe kun je flexibel inspelen op de behoefte van klant en de marketingspecialisten? En welke oplossingen op het gebied van digitale verzendingen zijn succesvol? Een proces waar veel VGP leden de komende jaren mee te maken hebben. Met het programma van deze middag wordt de opmaat gemaakt voor nieuwe VGP initiatieven want het herinrichten van processen en het invoeren van nieuwe technologieën is kostbaar.

Kortom: het bundelen van krachten is onontkoombaar.

Datum: woensdag 13 oktober

Thema: Optimaliseren distributie- en ontvangstkanalen

Locatie: Essent, ‘s-Hertogenbosch

Aanvang: 15.15 uur (ontvangst vanaf 15.00 uur)

Programma: Zie website (www.vgp.nu)

Aanmelden via: info@vgp.nu

De middag wordt afgesloten met de mogelijkheid tot napraten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook niet VGP-leden (met uitzondering van postvervoerders en dienstverlening direct gelieerd aan de postbezorging) kunnen deelnemen tegen betaling (€ 95). De bijeenkomst is gratis voor leden van de VGP.

Aanmelding voor deze middag kan via een e-mailbericht (met uw gegevens) naar het secretariaat.

Hoe u lid of relatie kunt worden, leest u terug op de website www.vgp.nu of neem contact op met het secretariaat op 0297 – 25 46 06.

Over de VGP

De Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) is een initiatief van grote verzenders van geadresseerde post op de Nederlandse postmarkt. Sinds 15 augustus 2006 heeft een aantal organisaties hun krachten gebundeld. Inmiddels zijn dat 23 grote organisaties met gezamenlijk ruim 1,5 miljard poststukken per jaar en verantwoordelijk voor meer dan 25% van de geadresseerde postmarkt in Nederland.

Het doel van de VGP: belangenbehartiging, het delen van kennis tussen de leden op het gebied van documentenverwerking en postvervoer en de bewaking van prijs- en kwaliteitsverhoudingen.

Rate this post

Print Friendly