AMSTELVEEN, 24 september 2010 – Canon Europe, wereldwijd marktleider op het gebied van imaging oplossingen, introduceert vandaag het eerste, complete platform voor een effectief beheer van alle scan- en afdrukprocessen. uniFLOW V5 is ontwikkeld door NT-Ware en transformeert de manier waarop papieren en elektronische documenten binnen de kantooromgeving worden behandeld.

IRIS scantechnologie integratie

Deze nieuwe versie van het uniFLOW platform biedt dankzij de implementatie van toonaangevende scantechnologie van I.R.I.S. innovatieve mogelijkheden voor beheer van de input. Organisaties kunnen de productiviteit van medewerkers verhogen door bestaande documentprocessen te vereenvoudigen en te automatiseren, waarbij gelijktijdig via één platform de beveiliging wordt verbeterd en de bewaking van de afdrukkosten wordt verscherpt.

Canon Multifunctional MEAP integratie

uniFLOW V5 blijft naadloos te integreren met de Canon MEAP-systemen (Multifunctional Embedded Application Platform-systemen) – zoals de modellen in het high-end imageRUNNER ADVANCE programma. Het stelt organisaties tevens in staat een beveiligde afdrukfunctie te introduceren bij de nieuwste modellen Canon MFP’s zonder MEAP waarbij de noodzaak extra hardware te installeren, vervalt. Zo kan de documentbeveiliging binnen alle aangesloten MFP’s worden verbeterd. UniFLOW V5 ondersteunt ook applicaties en hardware van derden, zodat gebruikers een hoger rendement kunnen halen uit hun eerdere investeringen.

Multifunctional wordt hub digitale en papieren documentprocessen

Paul Rowntree, European Product Sales Marketing Director bij Canon Europe: “Wij begrijpen dat onze klanten snel en efficiënt willen werken wanneer het gaat om de verwerking van documenten. Voor organisaties die steeds meer informatie verwerken, is er een zakelijke reden om processen te optimaliseren aan zowel de invoer- als de uitvoerzijde. “De MFP vervult een spilfunctie op het kantoor en vormt de centrale hub voor de stroom aan informatie en documenten. uniFLOW V5 is een enkelvoudig beheerplatform dat de centrale rol van de MFP compleet maakt, zodat organisaties grip krijgen op zowel de kosten als de beveiliging, terwijl gelijktijdig de productiviteit per medewerker stijgt.”

Universele printer driver

uniFLOW V5 is het enige platform op de markt met een echt universele driver. Dit betekent dat door slechts één printer driver voor de gehele vloot aan systemen te installeren, de door de gebruikers aangegeven afdrukinstellingen worden begrepen en uitgevoerd, ongeacht welke aangesloten MDF de taak verwerkt. Deze driver stelt gebruikers in staat de afdrukinstellingen te wijzigen en het document bij de MFP te bekijken voordat de taak wordt verwerkt.

Informatiebeveiliging

Omdat uniFLOW V5 een modulaire structuur heeft, is het volledig schaalbaar en kan het voldoen aan de wensen van alle organisaties, ongeacht hun omvang of IT-budget. Met gebruikersverificatie, beveiligde afdrukvrijgave en gebruiksbeperking voor medewerkers die toegang tot de MFP hebben, biedt deze oplossing een betere informatiebeveiliging. uniFLOW V5 kan zelfs gevoelige gegevens detecteren om misbruik van vertrouwelijke informatie te voorkomen. In omgevingen als de publieke sector of bij financiële instellingen kan het sleutelwoorden identificeren tijdens de verwerking van de documenten. Of het nu gaat om afdrukken, e-mailen of scannen, de oplossing kan de taak annuleren of vasthouden of toestemming vragen de taak uit te voeren.

Integratie met Centrale Repro

uniFLOW V5 kan worden geïntegreerd met Helix Production Workflow – Canon’s toonaangevende workflow oplossing voor web-to-print en productie – om kantoor en CRD (Centrale Repro Dienst) samen te voegen. Bij grotere organisaties met een CRD kunnen afdruktaken worden gerouteerd op basis van voorgeprogrammeerde instellingen. Dit betekent dat een vijf pagina’s tellend zwart-wit document zal worden afgedrukt op de dichtstbijzijnde MFP, maar een document dat uit 100 pagina’s bestaat om economische reden naar de CRD wordt gestuurd. uniFLOW V5 is vanaf september 2010 in heel Europa beschikbaar voor Canon klanten.

Rate this post

Print Friendly