Alkmaar 23 september 2010 – Xafax lanceert een nieuwe mobiele printoplossing: Everyone Print. Met deze nieuwe dienst biedt Xafax de mogelijkheid om e-mails, presentaties en andere documenten rechtstreeks vanaf een laptop, Ipad, Blackberry of iPhone te printen.

Gebruikers kunnen op drie manieren printen: Webprint via een webbrowser, E-mail print en Driver print via een universele printerdriver. Everyone Print zorgt voor optimaal gebruiksgemak.

Eenvoudige installatie

Everyone Print is met behulp van een zeer eenvoudige configuratie- en beheertool in slechts enkele minuten geïnstalleerd. Daarnaast is het ideaal voor integratie met Pcounter accounting software voor Follow Me en betaald printen.

Over Xafax

Xafax is al meer dan 25 jaar een toonaangevende leverancier van betaalsystemen en IT-oplossingen voor het onderwijs, bibliotheken, overheid, zorg en bedrijven. Als specialist in geavanceerde chipkaartsystemen en innovatieve oplossingen voor (betaald) printen en kopiëren en Follow Me printen neemt Xafax een leidende positie in.

Rate this post

Print Friendly