Breukelen, 23 september 2010 – Xerox heeft in haar twee nieuwste multifunctionele printers (MFP’s) hoge kleurkwaliteit weten te combineren met geavanceerde mogelijkheden die de productiviteit op kantoor verhogen en het energieverbruik verminderen. De nieuwe WorkCentre 7545 en 7556 MPF’s leveren kleurenprints met een snelheid van respectievelijk 45 en 50 ppm en zwart-wit prints met een snelheid van 45 en 55 ppm. De multifuntionele machines kunnen kopiëren, scannen, faxen en e-mailen, en beschikken bovendien over de nieuwste documentmanagement en workflowtools die het dagelijkse kantoorwerk een stuk eenvoudiger maken.

“Xerox blijft nieuwe producten introduceren die het werk sneller gedaan krijgen”, vertelt Wim Harmsen, business manager bij Xerox Nederland. “De nieuwe MFP’s bieden wederom meer mogelijkheden om documenten te beheren en productiever en efficiënter te werken.”

Kantoorwerkers kunnen flink wat tijd besparen door gebruik te maken van slimme scanopties en documentworkflow-mogelijkheden zoals:

· Printen van en scannen naar een USB-poort die op het bedieningspaneel van de MFP’s is geplaatst.

· Rechtstreeks scannen naar netwerk, mailbox of PC, waarbij documenten automatisch worden doorgeleid naar een bestand voor snelle verwerking.

· Produceren van op tekst doorzoekbare XPS- en PDF-bestanden, zodat gescande documenten snel en eenvoudig kunnen worden teruggevonden.

Uitzonderlijke kleur

De WorkCentre 7545 en 7556 MFP’s bieden een indrukwekkende kleurkwaliteit en beschikken over slimme software die helpt bij het creëren van bedrijfsdocumenten met superieure kleurstellingen, waaronder:

· Scherpe afbeeldingen en haarscherpe tekst met een resolutie van 1200 x 2400 dpi, waarbij gebruik wordt gemaakt van HiQ LED technologie op mediaformaten tot wel 300 grams en SRA3.

· Colour by Words, een kleurbewerkingstool die het mogelijk maakt om kleuren te selecteren op basis van woorden uit een uitgebreid kleurenmenu wat leidt tot een verbeterde kleurenoutput.

· Gebruikersrestricties voor verantwoord gebruik van kleur.

· Een optionele EFI Fiery print server die extra mogelijkheden biedt voor de grafische omgeving.

Bedrijfsefficiency

Krachtige netwerkcapaciteiten en documentmanagement tools geven bedrijven tijd- en plaatsonafhankelijk toegang tot informatie en veilige uitwisseling van informatie. Hiervoor maken de beide WorkCentres gebruik van:

· Extensible Interface Platform (EIP) technologie, waarmee eenvoudig gepersonaliseerde applicaties kunnen worden aangemaakt, gescande documenten kunnen worden teruggevonden en documenten naar verschillende locaties worden geleid.

· Een Device Cloning tool die uitbreiding van het machinepark eenvoudiger maakt door instellingen van andere machines automatisch over te nemen.

· Standaard beveiligingsopties, zoals hard disk overschrijving en role based toegangscontrole, om er zeker van te zijn dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot de machine en klantinformatie.

Het milieu

Het WorkCentre 7545 en het WorkCentre 7556 houden in grote mate rekening met het milieu. Belangrijkste eigenschappen zijn:

· Het gebruik van Xerox EA Ultra Low-Melt toner en induction heat fusing die het energieverbruik van de machines aanzienlijk verminderen en de opwarmtijd verkorten.

· De innovatieve LED scanner, die een derde minder energie verbruikt dan traditionele xenonlampen, terwijl er wel een scansnelheid tot maar liefst 70 afbeeldingen per minuut wordt bereikt.

· De Earth Smart print driver instellingen, waaronder tweezijdig printen, proefdruk, no-banner pagina’s, de keuze voor gerecycled papier en een draftmodus.

De twee multifunctionele machines zijn ENERGY STAR en Blue Angel gecertificeerd en maken onderdeel uit van de Green World Alliance, het wereldwijde initiatief van Xerox om bedrijven aan te moedigen meer te recyclen en de afvalberg te verkleinen.

Beschikbaarheid en prijzen

Het WorkCentre 7545 en het WorkCentre 7556 zijn per direct beschikbaar vanaf respectievelijk €12.330,- en €13.685,-.

Rate this post

Print Friendly