‘s-Hertogenbosch, 22 september 2010 – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement oplossingen, heeft de jaarlijkse Benelux Office Product Award 2010 in de categorie ‘Copier, Fax, Print en Document Solution’ van het OFFI Instituut ontvangen. Ricoh kreeg de titel met haar mobiele printapplicatie HotSpot Printing omdat deze oplossing volgens de jury het meest innovatieve product in genoemde categorie is.

Henk Meinsma, jury voorzitter jury Benelux Office Products Awards: “De jury was aangenaam verrast door het innovatie karakter van de mobiele print oplossing HotSpot Printing. Het printconcept speelt direct in op mobiliteit vanuit het Nieuwe Werken en is hiermee reeds nu operationeel. De jury is er van overtuigd dat HotSpot Printing de potentie heeft om in de toekomst bepalend te zijn als oplossing voor het mobiel printen van zowel zakelijke als privé documenten.”

HotSpot Printing maakt het mogelijk om vanaf een BlackBerry, iPhone, of elke andere mobiele telefoon met internetverbinding een printopdracht te verzenden naar de dichtstbijzijnde geselecteerde en met HotSpot Printing uitgeruste printer. Gebruikers hoeven geen aanvullende software of extra printer drivers te installeren; zij kunnen op ieder willekeurig moment met een gerust hart en gebruikersvriendelijk documenten veilig en snel afdrukken. De mogelijkheden van deze dienst passen volgens de jury van de Benelux Office Products Awards helemaal bij het hedendaagse streven om medewerkers zo mobiel mogelijk te laten werken, mét behoud van alle ondersteunende diensten die efficiënte werknemers nodig hebben.

De Benelux Office Products Awards kent veertien verschillende categorieën om belangrijke innovatieve kantoorproducten in de Benelux te onderscheiden. De Awards worden dit jaar voor de zesde keer door het OFFI Instituut uitgereikt. Deelname staat open voor alle importeurs en fabrikanten van kantoor-, en kantoor gerelateerde -producten. De onafhankelijke jury bestaat uit en branchedeskundigen, dealers, vakpers, facilitair- en inkoopmanagers en eindgebruikers. Zij worden ondersteund door productspecialisten van het OFFI Instituut.

De jury is onafhankelijk en bestaat uit dealers, vakpers en facilitair medewerkers.

Erica van den Biggelaar, product marketeer bij Ricoh: “De prijs is een mooie erkenning en onderstreept dat het Nieuwe Werken echt de toekomst heeft. Ik ben er trots op dat wij als leverancier daar ook de juiste producten en diensten voor ontwikkelen.”

Rate this post

Print Friendly