Four Pees, een internationale verkoop- en marketingorganisatie, en Integrated Color Solutions (ICS), ontwikkelaar van het meest complete portfolio van kleurmanagementproducten op de markt, werken vandaag samen voor de marketing en distributie van Remote Director en Press Director in heel Europa.

De oplossingen van ICS elimineren de laatste analoge schakel in een voor de rest 100% digitale workflow. Met Remote Director kunnen gebruikers in real time samenwerken aan kleuraccurate softproofs of proeven bekijken wanneer het hen schikt. De oplossing stelt bureaus, merken, uitgevers, prepressbedrijven en drukkers in staat uiterst efficiënt te communiceren en een klus die traditioneel dagen duurde in enkele uren te klaren. Press Director maakt gebruik van dezelfde gepatenteerde softproofingtechnologie. De oplossing biedt tal van voordelen. Er hoeven geen hardcopyproeven meer te worden gebruikt en opgeslagen in de drukhal en de kleurnauwkeurigheid en -consistentie nemen toe, waardoor de opstarttijden verminderen.

“Voor veel van de marktsegmenten waarop we ons richten”, zegt David van Driessche, CTO bij Four Pees, “is softproofing een zeer interessante technologie. Bedrijven moeten kosten besparen. Door een deel van de proeven die ze vervaardigen te vervangen door softproofingtechnologie besparen ze geld en stroomlijnen ze tegelijkertijd hun workflow. ICS bood al de meest complete oplossing op de markt en nu is dat nog meer geval met Press Director, hun nieuwste aanwinst. We kijken ernaar uit om deze technologie aan onze resellers en hun klanten aan te bieden.”

ICS Remote Director en Press Director zijn onmiddellijk verkrijgbaar via het uitgebreide resellernetwerk van Four Pees in Europa. “We zijn verheugd samen te werken met Four Pees voor de marketing en distributie van onze oplossingen in Europa”, zegt Jeffrey Silverman, President en CEO van ICS. “Ze hebben een uitgebreid netwerk van resellers die focussen op het leveren van toegevoegde waarde aan hun klanten. Dit past perfect in de ICS filosofie.”

Rate this post

Print Friendly