BARBIERI electronic heeft een uitbreiding aangekondigd van het portfolio aan RIP’s dat door het Italiaanse bedrijf, met oplossingen voor kleurmanagement en digitale imaging, wordt ondersteund. De alom geprezen Spectro LFP Series 3 en Spectro Swing Series 2 spectrofotometers kunnen nu ook worden gebruikt door gebruikers van Mimaki, Roland en Agfa printers en gebruikers die werken met Four Pees’ ProofMaster en PrintFactory.

In de nabije toekomst zal BARBIERI electronic ook ondersteuning bieden voor CadLink’s Signlab in de grootformaat sector en ook voor Amica’s ColorPrint, Serendipity Software, Inedit’s Nèostampa en EskoArtwork’s Color Engine Pilot.

De ondersteuning voor deze oplossingen zal tal van voordelen bieden voor gebruikers in digitale printbedrijven die tijd willen besparen en doorlooptijden willen verkorten met accuratere kleuren en geoptimaliseerde profilering.

De BARBIERI electronic spectrofotometers zijn kostenefficiënte en eenvoudig te gebruiken oplossingen die hun gebruikers in staat stellen uitvoerapparaten efficiënt en accuraat te profileren voor consistente resultaten, en dit op alle materialen. Ze kunnen kleurmetingen doen op flexibele en harde materialen, meten op doorzichtige, ondoorzichtige media of beide, dit om hun uitvoerapparaten te lineariseren, ICC-profielen te maken en inkt te besparen terwijl de kleurintegriteit optimaal behouden blijft.

BARBIERI electronic bood al ondersteuning voor een uitgebreide lijst van RIP’s in de grootformaat markt, waaronder Caldera’s op Linux gebaseerde producten, ColorGate ProductionServer, EFI Fiery XF en eXpress, GMG’s ColorServer, Mimaki’s RasterLink, Roland’s VersaWorks en Wasatch SoftRIP.

Rate this post

Print Friendly