Noordwijk, 15 september, 2010 – Decos, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, breidt de samenwerking met AllBidigit verder uit. De overeenkomst houdt in dat AllBidigit nu ook Decos D5 als SaaS-oplossing zelfstandig gaat aanbieden aan bestaande klanten en prospects. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in archiefopslag, digitalisering, documentbeheer, archiefbewerking en detachering, kan hiermee haar dienstverlening verder uitbreiden. De consultants van AllBidigit zijn door Decos opgeleid en gecertificeerd om klanten de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Door de nauwe samenwerking met Decos blijft AllBidigit bovendien volledig op de hoogte van de laatste productontwikkelingen.

AllBidigit Group is binnen diverse sectoren actief, waaronder overheid, zorginstellingen, de industriële sector en het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). De SaaS-oplossing van Decos biedt nieuwe mogelijkheden om de dienstverlening uit te breiden.

“Wij werken al enkele jaren prettig en succesvol samen met Decos en zijn verheugd dat we ons partnerschap met Decos kunnen intensiveren”, stelt Hay van Bilsen, directeur van AllBidigit. “Decos D5 is een product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en doordat we het product als SaaS-oplossing kunnen aanbieden, is de drempel voor onze klanten laag om snel met het DMS van Decos aan de slag te gaan. Vaak krijgen wij van klanten het verzoek of wij naast het uitvoeren van een backlog scan ook een oplossing kunnen leveren voor het beheer van documenten. Het grote voordeel van deze SaaS-oplossing is dat het systeem snel in gebruik genomen kan worden, zonder dat er aanvullende investeringen noodzakelijk zijn.”

“De samenwerking met AllBidigit is een mooi voorbeeld van hoe wij samen met nieuwe partners kijken naar nieuwe kansen”, stelt Bas Taalman, channel manager bij Decos. “AllBidigit is specialist met een uitstekende reputatie. Wij zijn ervan overtuigd dat AllBidigit de juiste partij is om ons te helpen het aantal gebruikers van Decos verder uit te breiden.”

Rate this post

Print Friendly