VoorZet Graphic Workflow Solutions (www.voorzet.info) introduceert alweer de 4e major release van VoorWeb™, de meest gebruiksvriendelijke, betaalbare en bekroonde Web-to-Print oplossing. Ondermeer nieuw in VoorWeb™ versie 4.0 is SmartSkin™, een slimme technologie die het mogelijk maakt om op zeer eenvoudige wijze voor iedere gebruiker binnen het pakket een eigen omgeving (look & feel) te creëren, zonder dat dit enige programmeerkennis vereist. Daarnaast bevat de nieuwste versie ook een compleet vernieuwde stijl-editor die de opmaak van tekst en beeld beduidend flexibeler maakt.

Naast ingrijpende verbeteringen op het gebied van order afhandeling, zijn modules zoals gebruiksbeheer, stijlbeheer en templatebeheer eveneens sterk verbeterd en genereert de nieuwe PDF rendering engine tot wel 300% sneller drukklare bestanden en on-screen drukproeven. Zoals bij eerdere versies van VoorWeb™ is er bij de ontwikkeling van versie 4.0 wederom hard gewerkt aan optimalisatie van het systeem, waardoor sommige modules een tot maar liefst 1.800% sneller zijn geworden ten opzichte van de vorige versie.

“VoorWeb™ versie 4.0 is de meest uitgebreide en snelste versie die we tot nu toe hebben uitgebracht”, verklaart Léon van Schie, Managing Director van VoorZet. “Ook bij de ontwikkeling van deze versie hebben we veel contact gehad met onze klanten. De vele functionaliteitsverzoeken die we hebben gekregen, zijn verzameld en verwerkt in deze nieuwe versie. De initiële reacties zijn lovend en we zien ook dat veel van onze klanten en partners steeds enthousiaster worden over VoorWeb™”.

Voor VoorWeb™ zijn vele plugin’s beschikbaar zoals betaalmodules voor iDeal, PayPal en DocData, en zijn er diverse workflow plugin’s te verkrijgen, waaronder die voor de Kodak Creo Color Server en voor koppeling met Drumis – het MIS systeem van Insad. Maatwerk opties voor koppelingen met andere systemen zijn natuurlijk ook nog steeds mogelijk.

De nieuwe 4.0 versie van VoorWeb™ is vanaf woensdag 14 september a.s. beschikbaar in de vorm van een gratis upgrade voor alle gebruikers. Ondanks het forse aantal nieuwe features blijft het aanschafbedrag van € 6.500 euro (full-service) ongewijzigd.

VoorWeb™ is momenteel exclusief verkrijgbaar via de volgende gespecialiseerde wederverkopers:

  • AtéCé Graphic Products (www.atece.nl)
  • Gedon (www.gedon.nl)
  • Grafinex (www.grafinex.nl)
  • Mac Maniac (www.macmaniac.nl)
  • Veenman (www.veenman.nl)
  • Xtandit (www.xtandit.nl)
Rate this post

Print Friendly