Breukelen, 13 september 2010 – Het Veenendaalse MailBalance, full service dienstverlener op het gebied van drukwerk, postale verwerking, financieel verkeer en logistiek, heeft een iGen3 van Xerox geïnstalleerd voor al haar digitale kleurendrukwerk. Hiermee speelt de organisatie in op de stijgende behoefte aan stabiele kleurkwaliteit en veelzijdig printwerk.

“Ook gepersonaliseerd drukwerk is een belangrijke trend”, aldus Wim Slotboom, directeur van MailBalance. “Onze opdrachtgevers willen snel kunnen inspelen op de steeds wisselende behoeftes van consumenten. Hierdoor stijgt de vraag naar kleine oplages die snel moeten worden geleverd. Met de iGen3 kunnen we uitstekend aan deze vraag voldoen. Met deze pers halen we voor het eerst Xerox in huis en vervangen we twee andere kleurenprinters. We beschikken nu over een machine die ook in grotere runs stabiel in kwaliteit blijft.”

MailBalance fuseerde recentelijk met sales- en marketingorganisatie Matters Group, waardoor een one-stop-shopping formule op het gebied van professionele print en online klantencommunicatie ontstond. “We kunnen onze opdrachtgevers nu ondersteunen bij het opzetten van een volledige communicatiemix”, legt Slotboom uit. “En deze mix voeren we vervolgens ook volledig voor ze uit. De kwaliteit van alles wat uit de printstraat rolt, moet constant zijn, onafhankelijk van wat het is. Ik vind het logisch dat onze opdrachtgevers deze hoge eisen aan het printwerk stellen, het is tenslotte letterlijk of figuurlijk het visitekaartje van een bedrijf. Dat moet gewoon perfect zijn.”

Met het huidige machinepark beschikt MailBalance voorlopig over voldoende capaciteit. Uitbreiding sluit Slotboom echter niet uit.

Rate this post

Print Friendly