“De klant heeft behoefte aan snelle, directe lijnen met haar leveranciers. Het is voor ons dan ook van groot belang de juiste partners te selecteren”, aldus Frank Flebus, Channel General Manager Xerox Nederland. “Wij willen de juiste partners bereiken met behulp van een aantrekkelijke partnerpropositie voor producten, diensten en oplossingen, waarin de partner centraal staat. Zij zijn daardoor weer in staat toegevoegde waarde te bieden aan hun klanten. XA Graphic Solutions en Document Concepts hebben zich reeds bewezen als betrouwbare resellers en wij zijn dan ook verheugd deze partners toe te voegen aan het rijtje exclusieve productiepartners zoals, Xtandit Production Solutions en Grafinex. Met vier partners zijn we in staat heel Nederland via het indirecte kanaal te bedienen.”

Martijn Jansen, directeur van XA Graphic Solutions: “De resellerovereenkomst met Xerox is voor ons een belangrijke stap vooruit. Nu wij gecertificeerd leverancier zijn van de zware Xerox productiesystemen, zoals productieprinters, digitale persen, grootformaatsystemen en workflowsoftware, kunnen wij onze klanten een compleet aanbod bieden voor hun digitale drukwerk.”

Gilles van Lieshout, eigenaar van Document Concepts vult daarbij aan: “Door ook de zware productiesystemen van Xerox aan onze klanten te kunnen bieden, wordt onze professionaliteit bevestigd. Wij krijgen van Xerox het vertrouwen dat wij in staat zijn de New of Business of Printing strategie met de juiste producten aan onze klanten aan te bieden.”

Rate this post

Print Friendly