Eindhoven, 6 september 2010 – VDD IQware voegt Business Process Management (BPM) toe aan haar Enterprise Content Management (ECM) suite Hyarchis.Net. Met deze nieuwe BPM-bouwsteen kunnen bedrijven hun processen optimaliseren, beheren en monitoren en wordt een efficiënte, procesgerichte bedrijfsvoering ondersteund. Bedrijven kunnen hiermee inspelen op veranderende marktsituaties en hun concurrentie voor blijven.

“Bedrijven zetten Business Process Management in om meer controle te krijgen over bedrijfsprocessen en om hun organisatie wendbaarder te maken”, aldus Andre van der Doelen, algemeen directeur van VDD IQware. “De keuze voor een BPM-oplossing hangt vaak samen met de mogelijkheid om processen eenvoudig en beheersbaar in te richten, op basis van heldere en toetsbare beschrijvingen en indicatoren. Wanneer je je processen kent, weet je namelijk precies wat er gebeurt en kun je er ook sneller en scherper op sturen. Wij hebben er daarom voor gekozen BPM als bouwsteen op te nemen in Hyarchis.Net. Hiermee zijn de eenvoud en beheersbaarheid gegarandeerd en kunnen bedrijven hun bedrijfsprocessen direct optimaliseren, beheren en monitoren. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld in een oogopslag zien wie, welke beslissingen heeft genomen en op welk moment. Hyarchis.Net dient automatisch als basis voor alle BPM-input.”

Hyarchis.Net BPM is gebaseerd op Windows Workflow Foundation en is eenvoudig te integreren met andere bedrijfskritische applicaties binnen organisaties, zoals ERP, CRM en mid- en backoffice. Hyarchis.Net beschikt al over workflowfunctionaliteit. Met het toevoegen van BPM aan de Hyarchis.Net suite, biedt VDD IQware een volledige BPM-oplossing.

Rate this post

Print Friendly