Docufacts

Cases

September 1, 2010 by Xerox in Customer cases| 128 views

Eerste installaties Xerox ColorQube vaste inktprinters bij Ordina en Acaleph succesvol

Eerste installaties Xerox ColorQube vaste inktprinters bij Ordina en Acaleph succesvol

Breukelen, 31 augustus 2010 – Na de introductie vorig jaar, draaien de ColorQube printers nu op volle toeren. Zowel bij grote als bij kleine organisaties worden de voordelen van de milieuvriendelijke printer met vaste inkt ervaren. Zo installeerde Xerox 32 ColorQubes bij Ordina en schafte Acaleph de printer aan via Document House Limburg. De printer blijkt niet alleen uitstekend binnen het MVO-beleid van bedrijven te passen, ook de kostenbesparingen zijn welkom in het huidige economische klimaat. Met het ColorQube prijsmodel betalen bedrijven namelijk voor de hoeveelheid kleur op een pagina en wordt afgerekend met de huidige ‘one size fits all’ berekeningen.

Duurzaamheid en security

Ordina verving recentelijk in één keer 70 machines door 32 ColorQubes. Belangrijkste argumenten om over te stappen op de machines met vaste inkt technologie zijn voor Ordina de te verwachten kostenbesparingen en de verminderde belasting op het milieu. Sebastiaan Rooskens, Directeur Vastgoed en Inkoop bij Ordina: “Ordina geeft veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De aanschaf van de ColorQubes sluit naadloos aan op onze doelstellingen voor duurzaamheid. Bovendien kunnen we door het wachtwoordgebruik en het IPsec-protocol voor beveiligd printen blijven voldoen aan de strenge eisen die onze klanten stellen aan beveiliging van documenten.”

Kostenbesparing en afvalreductie

Ook kleinere organisaties kiezen voor de ColorQube, zoals Acaleph Opleiding, Training en Adviezen, een bedrijf met 23 medewerkers. “Naast onze keuze om al onze documenten en archieven te digitaliseren met Xerox en ScanFlowStore, hebben we onze afgeschreven machines vervangen door de ColorQube”, vertelt directeur Wil Nijsten. “De printer sprong er qua kwaliteit, snelheid en het revolutionaire drietellertiksysteem direct uit. Met de ColorQube betalen we alleen voor de kleur die wij daadwerkelijk printen. Daarnaast betalen we maar de helft van de prijs voor een document met een gemiddelde kleurdekking. Hierdoor besparen we enorm op de kosten. Bovendien is de machine door het gebruik van de nieuwe printkop en vaste inkt erg milieuvriendelijk, waardoor we als bedrijf ook bewuster zijn gaan nadenken over afvalreductie en papiergebruik.”

Tagged

Deel dit bericht

Email This Email This

About Xerox

Xerox is wereldwijd marktleider op het gebied van documentbeheer en biedt het meest uitgebreide assortiment aan technologie, adviseringsdiensten en oplossingen in de industrie

View all posts by Xerox →

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Feb
10
Tue
2015
all-day Integrated Systems 2015
Integrated Systems 2015
Feb 10 – Feb 12 all-day
De vakbeurs in de Amsterdamse  over het integreren van technologie in onze werkomgeving en samenleving. Ga naar http://www.iseurope.org  voor meer informatie over deze vakbeurs.
Feb
23
Mon
2015
all-day Hunkeler Innovationdays
Hunkeler Innovationdays
Feb 23 – Feb 26 all-day
Van 23 tot en met 26 februari 2015 worden in het Zwitserse Luzern de Hunkeler Innovationdays georganiseerd. Dit evenement wordt één keer per twee jaar gehouden. Het door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde[...]

View Calendar

Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.