1 september, 2010 – Decos, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, heeft per 1 augustus Sylvain Slieker (38) aangesteld als manager Outsourcing Services. De afdeling Outsourcing Services richt zich specifiek op het realiseren van koppelingen en integratie van het document managementsysteem van Decos en andere applicaties. Dit wordt steeds belangrijker doordat de rol van Decos binnen organisaties steeds groter wordt en de applicatie steeds meer fungeert als het centrale systeem waarin alle documenten worden opgeslagen. Het team dat Sylvain aanstuurt, bestaat uit 5 medewerkers in Nederland en 7 in India. Naast het aansturen van het team is Sylvain verantwoordelijk voor het optimaliseren van de werkprocessen en staff management.

Sylvain Slieker is ruim 11 jaar werkzaam binnen de ICT-branche. Voor hij in dienst trad bij Decos was Sylvain werkzaam als Service Provision Manager bij Logica. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het aansturen van een internationaal team dat het beheer en onderhoud van het applicatielandschap van een overheidsinstelling uitvoert. Sylvain heeft hiervoor onder meer gewerkt als service coördinator en projectleider.

“De reden dat ik voor Decos gekozen heb, is dat het een snelgroeiende onderneming is waar veel aandacht is voor het individu”, stelt Sylvain Slieker. “Het is fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan het beleid en het succes van Decos.”

Rate this post

Print Friendly