Breukelen, 23 augustus 2010 – Xerox organiseert op donderdag 7 oktober 2010 een workshop met de titel Postverzending 2.0. Sinds de liberalisering van de postmarkt per 1 april 2009 kan het Nederlandse bedrijfsleven profiteren van de sterk toegenomen concurrentie van postbedrijven. Vooral voor organisaties die veel post verzenden is dat een mooie kans om hun kosten aanzienlijk te verlagen. En die kans op flinke kostenvoordelen wordt nog eens extra versterkt als per 31 december 2010 heel Europa opengesteld moet zijn*.

Het overstappen op een ander postbedrijf is binnen bedrijven niet zonder slag of stoot te realiseren; ook de interne (ICT) processen moeten worden aangepast op de nieuwe postbesteller. In het geval van grote runs met transactionele data en geautomatiseerde verwerking heeft een wijziging veel impact op de totale procesgang. Deze workshop maakt duidelijk hoe de inzet van intelligent printmanagement een oplossing kan bieden om flexibel op de wijzigingen in de postmarkt in te spelen.

Programma

14.30 – 15.00 Ontvangst en inloop.

15.00 – 15.45 Roy Peters, Service Director Benelux DMT (Document Messaging Technologies) Pitney-Bowes: Printmanagement met Emtex voor

flexibele productie en verrijking van transactionele data en roadmap Emtex met nieuwe ontwikkelingen.

15.45 – 16.15 Klaas Bonnema, Senior Analyst Xerox Nederland BV: Aanpassen van verwerking voor Sandd postdistributie en volledig geautomatiseerde verwerking met behulp van ADF (Automated Document Factory), hoe track & trace helpt om te voldoen aan opgelegde regelgeving.

16.15 – 16.45 Bert Besselsen, Manager Printing & Enveloping ASR Nederland: Klantcase uit de praktijk, hoe printmanagement de flexibiliteit van ASR

postverwerking geoptimaliseerd heeft en de effecten daarvan voor de organisatie.

16.45 – 17.00 Samenvatting, Q&A en afsluiting.

17.00 – 18.00 Netwerkborrel in het bedrijfsrestaurant van Xerox Nederland BV en mogelijkheid om demonstratie Emtex intelligent printmanagement ‘live’ te zien en met de specialisten te praten.


Aanmelden en locatie

De workshop Postverzending 2.0 maakt onderdeel uit van de serie Real Business Live! events van Xerox. Aanmelden voor dit gratis event kan via http://www.xerox-event.com/rbl/post2 . De workshop vindt plaats op het kantoor van Xerox, Corridor 5 te Breukelen.


*met uitzondering van de nieuwe lidstaten, Griekenland en Luxemburg die per 31 december 2012 zo ver moeten zijn.

Rate this post

Print Friendly