Badhoevedorp, 30 augustus 2010 – Konica Minolta Business Solutions Nederland, Neopost en Open Text organiseren onder het motto ‘Scoren met Het Nieuwe Werken’ voor 13, 14 en 15 oktober de Stadiontour 2010. Tijdens de rondgang langs drie Nederlandse voetbalstadions krijgen genodigden een compleet overzicht van de mogelijkheden om met document-, post- en werkplekoplossingen flexibeler en efficiënter te werken volgens het concept van Het Nieuwe Werken.


Het Nieuwe Werken

Dankzij moderne ICT- en internettechnologie kan iedereen op ieder gewenst moment en op nagenoeg elke plek documenten uitwisselen en communiceren met collega’s. Het Nieuwe Werken betekent werken onafhankelijk van plaats en tijd: flexibeler, efficiënter en ook milieuvriendelijker.

Tijdens de Stadiontour 2010 komen onder meer de aspecten voor de organisatie, de vertaalslag naar de praktijk, de hardware en de toepassingen voor Het Nieuwe Werken aan bod.


Programma: theorie en praktijk

Op 13,14 en 15 oktober trekt de Stadiontour langs respectievelijk het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, het Philips Stadion in Eindhoven en de Amsterdam ArenA. Elke dag begint met een key-note presentatie van Microsoft waarin de ervaring met Het Nieuwe Werken met de bezoekers wordt gedeeld. Vervolgens gaan de verschillende partijen tijdens break-out sessies in op hun oplossingen op het gebied van Het Nieuwe Werken. Zo presenteert Konica Minolta de nieuwste mogelijkheden van scannen, digitaal archiveren en digitale workflow en wordt getoond hoe werkplekken vanuit een cloud oplossing Het Nieuwe Werken mogelijk maken.

Neopost laat zien hoe het nieuwe postproces goedkoper, efficiënter en minder milieubelastend kan zijn, terwijl Open Text de nieuwste mogelijkheden van elektronische distributie en archivering van kritische bedrijfsdocumenten voor het voetlicht brengt. Daarnaast zijn er de gehele dag demonstraties van document-, post- en werkplekoplossingen. Ook worden er individuele demonstraties gegeven en wordt er gezorgd voor een goede lunch.

Aansluitend verzorgt een ervaren voetbalsupporter een rondleiding door het betreffende stadion, met uitgebreide toelichting op de club, de spelers en de locatie.

Voorbeelden van te presenteren toepassingen voor Het Nieuwe Werken

Konica Minolta OPS: totaalconcept voor Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken vraagt om een andere inrichting van documentstromen binnen organisaties. Optimized Print Services (OPS) van Konica Minolta biedt een volledig ontzorgingsconcept voor

Het Nieuwe Werken dat resulteert in een uitgebalanceerde printinfrastructuur die op afstand kan worden beheerd.

Neopost: nieuwe, efficiënte, groene en kostenbesparende postprocessen

Neopost biedt totaaloplossingen op het gebied van post- en documentverwerking. Het Nieuwe Werken vraagt om verbeterde, efficiënte en kostenbesparende postoplossingen. Ondanks de toenemende digitalisering blijft papieren post bestaan en neemt de vraag naar innovatief werken toe.

Open Text: fax en documentdistributie

De flexibiliteit die Het Nieuwe Werken biedt, stelt nieuwe eisen aan het veilig beheren en versturen van bedrijfsdocumenten. Het onderhouden, opslaan, routeren, archiveren en rangschikken van deze documenten krijgt een nieuwe dimensie met de toepassingen van Open Text.


Voor meer informatie, kijk op www.stadiontour2010.nl

Rate this post

Print Friendly