Capelle a/d IJssel, 30 augustus 2010 – StreamServe, marktleider voor business communication oplossingen voor documentefficiency en customer experience management, heeft Laurence O’Hagan aangesteld als Chief Technology Officer. O’Hagan is in deze rol verantwoordelijk voor het aansturen van de strategische visie en plannen voor StreamServe’s innovatieve oplossingen, het ontwikkelen van producten en technische ondersteuning.

O’Hagan heeft aanzienlijk veel ervaring als visionair en heeft een zeer gedegen technische expertise. Hij wordt gezien als een expert op het gebied van het automatiseren van documenten en gerelateerde technologieën. Voor zijn bemoeming bij StreamServe was hij Chief Technology Officer voor de afdeling Customer Communications Management van Pitney Bowes Business Insight (PBBI). Deze positie heeft hij bij Pitney Bowes in 2004 gekregen, nadat ze Group 1 Software hebben overgenomen. Daarvoor was hij Chief Technology Officer Customer Communications Systems bij Group 1 Software. O’Hagan is opgeleid in Londen als natuurkundige.

‘We zijn binnen StreamServe erg verheugd met de komst van Laurence O’Hagan’, zegt Dennis Ladd, president en CEO van StreamServe. ‘Met zijn kennis over techniek, producten en zijn marktvisie zal hij ons gaan ondersteunen bij het plannen en ontwikkelen van producten, waarmee we onze technologie kunnen uitbreiden naar nieuwere gebieden. Voorbeelden hiervan zijn op cloudgebaseerde oplossingen.’

Rate this post

Print Friendly