Hoofddorp – 20 augustus 2010 – Open Text, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, organiseert op donderdag 2 september voor de vierde maal dit jaar de workshop ‘ECM Strategie’. De workshop vindt plaats op het Benelux kantoor in de Zuidtoren in Hoofddorp en wordt verzorgd door Walter Köhler, Vice President Global Service EMEA, in navolging van zijn succesvolle presentatie tijdens de Content Day Benelux op 21 april jongstleden. Na een korte introductie van ECM technologieën en de ECM markt, gaat de workshop dieper in op de belangrijkste zakelijke drijfveren voor ECM, klantcases en stapsgewijze introductie van ECM.


Zakelijke drijfveren voor ECM

Compliance, efficiënte samenwerking tussen verschillende afdelingen, automatisering van backoffice processen en IT-consolidatie zijn de belangrijkste drijfveren voor ECM projecten. Er zal in detail besproken worden hoe u potentiële ECM-oplossingen kunt bedenken voor deze gebieden binnen uw organisatie.


Praktijkcases

Een paar beste praktijkoplossingen van procesgeoriënteerde ECM-oplossingen zullen de revue passeren voor zowel backoffice afdelingen, zoals financiën, human resource of juridische zaken, als industriespecifieke oplossingen voor energieleveranciers, financiële dienstverlening, retail, productie, farmacie en de publieke sector.


Methodologie & eerste stappen

U wordt op weg geholpen bij het definiëren van een ECM-roadmap voor uw organisatie, bij het vaststellen van probleemgebieden naar urgentie binnen uw organisatie waar gestart kan worden met oplossingen en er zal worden ingegaan op change management issues die ontstaan bij een succesvolle implementatie van ECM en hoe daarmee om te gaan.


Agenda-informatie:

Datum: 2 september 2010

Locatie: Benelux hoofdkantoor in Hoofddorp

Programma: 09.30 ontvangst & registratie met koffie/thee

10.00 start workshop

15.00 einde workshop

Taal: Engels

Registratie: http://www.ecm-strategy.com/forms/ECMWorkshopReg

Kosten: € 299,00 of (evenredig aan de Amerikaanse dollar) GlobalStar punten voor leden van het Open Text GlobalStar programma


De workshop is inclusief lunch en na afloop is er aansluitend een netwerkborrel.


Voor wie?

IT of Business Managers die geïnteresseerd zijn in de zakelijke voordelen van ECM en plannen hebben om ECM binnen hun organisatie te implementeren. Ook voor bedrijven die reeds zijn gestart met een ECM-implementatie is deze workshop zeer nuttig.


Registratie

De kosten voor deelname aan de workshop bedragen 299 euro per persoon en registratie is mogelijk via: http://www.ecm-strategy.com/forms/ECMWorkshopReg. Leden van GlobalStar (het klantloyaliteitsprogramma van Open Text) kunnen ‘betalen’ met hun GlobalStar punten. Bedrijven die het afgelopen jaar reeds referentieactiviteiten hebben verzorgd, krijgen deze punten met terugwerkende kracht bijgeschreven op hun saldo op het moment dat ze lid worden van GlobalStar. Inschrijving voor bijvoorbeeld een ‘Platinum’ lidmaatschap levert automatisch 400 GlobalStar punten op.

Rate this post

Print Friendly