Eindhoven, 4 augustus 2010 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, heeft Peter Brouwers aangesteld als senior projectmanager. Peter gaat zich in deze functie bezig houden met het leiden van complexe en omvangrijke projecten en het aansturen van het projectteam. Daarnaast is ook het continu optimaliseren van de projectaanpak een belangrijk onderdeel van zijn functie, waarvoor hij een project office zal opzetten.

Voor zijn overstap naar VDD IQware was Peter in dienst bij Brinkhuis, Wadman & Partners, een consultancy- en projectmanagementbureau voor ECM- en CRM-trajecten in de financiële dienstverlening. Hij bouwde daar zijn brede ervaring op in de initiatie en realisatie van projecten die zich op het grensvlak van organisatie en IT bevinden. Daarvoor werkte Peter in verschillende projectrollen voor ondermeer Rabobank, NIBC bank en Interpolis.

Peter over zijn nieuwe functie: “In mijn rol als senior projectmanager bij VDD IQware krijg ik de kans om mijn expertise niet alleen aan klanten, maar ook aan een compleet team over te dragen. Bovendien zal het project office straks ook een belangrijke bijdrage leveren aan de kennisdeling en aan een versterking van de projectbeheersing. Dat komt de klanten rechtstreeks ten goede. De creativiteit van VDD IQware en de bereidheid altijd een extra stap te zetten, spraken me erg aan. Dat en het kunnen werken met een tastbaar product, gaven de doorslag deze carrièrestap te zetten.”

Rate this post

Print Friendly