Digidruk VANDENHUL uit Heteren heeft sinds kort een nieuwe Océ CS 665 Pro geïnstalleerd. “Daarmee is onze productie-capaciteit voor het maken van digitaal kleurendrukwerk fors uitgebreid’, zegt directeur/eigenaar Henk van den Hul.”

“Met deze uitbreiding is de printsnelheid een stuk hoger dan die van z’n voorganger en bovendien kunnen wij nu in één productiegang printen, vouwen, nieten en snijden. Ook de kwaliteit en kleurkracht van de afdrukken van deze machine zijn sterk verbeterd ten opzichte van vorige generatie kleurenprinters. Offset en digitaal drukwerk liggen kwalitatief nu nog dichter bij elkaar. Dat werd voor mij duidelijk toen we met de aanschaf bezig waren en tijdens demonstraties ISO gecertificeerde afdrukken werden geprint. Voor het blote oog is er amper verschil met offsetdrukwerk meer te zien. Dat maakte onze keuze gemakkelijk. Want niet alleen de testen waren goed, ook onze ervaring met Océ, als een betrouwbare partner, is al jarenlang uitstekend. De nieuwe Océ printer past daarom prima bij ons. Wij kunnen als kleinschalig full service grafisch centrum nu nog mooiere drukwerkproducten maken en daarmee onze klanten nog beter helpen communiceren”.

Over Digidruk VANDENHUL

Bij Digidruk VANDENHUL staat het efficiënt produceren van (kleuren) drukwerk voorop. Daarvoor beschikt de drukkerij, die in 1960 in het Gelderse Renkum begon, naast offset ook over alle moderne digitale faciliteiten voor klein en grootformaat printproducties. Bij Digidruk VANDENHUL wordt digitaal drukwerk in full color alsook in zwart en de complete afwerking daarvan in eigen huis geproduceerd. Digidruk VANDENHUL stelt zich op als een full service grafisch centrum en vanuit die functie geeft een klein slagvaardig team onder leiding van directeur/eigenaar Henk van den Hul invulling aan de communicatiebehoefte van klanten uit de regio. Digidruk VANDENHUL is gevestigd aan de A50 op het industrieterrein Poort van Midden Gelderland in Heteren.

Rate this post

Print Friendly