Océ liet grote concurrenten achter zich en werd geselecteerd voor een prestigieuze Ruban d’Honneur in ronde twee van de European Business Awards. Het ontvangen van een Ruban d’Honneur is een indrukwekkende prestatie en betekent een waardering voor bedrijven die uitzonderlijk presteren binnen hun sector. Océ doet nu mee als finalist in de categorie Environmental Awareness en hoopt met een European Business Award de ultieme onderscheiding binnen te halen.

Océ was een van de slechts drie Nederlandse bedrijven die een Ruban d’Honneur hebben gekregen. De Ruban d’Honneur wordt toegekend aan maximaal tien succesvolle deelnemers in elke categorie. Juryleden overleggen welke personen en bedrijven geselecteerd worden voor uitreiking van de Ruban d’Honneur, en uit deze ontvangers gegadigden wordt de uiteindelijke winnaar in elke categorie gekozen.

Océ is de in Nederland toonaangevende leverancier van oplossingen voor het digitaal beheren en printen van documenten voor het bedrijfsleven. Océ heeft een uitgebreid aanbod van printoplossingen en aanverwante services om de efficiency van zijn klanten te vergroten. Océ’s duurzaamheidsbeleid komt tot uiting in alle bedrijfsactiviteiten, van het minimaliseren van restafval, het hergebruik van materialen en onderdelen tot aan het realiseren van een ‘cradle-to-cradle’ supplychain. Het milieu wordt gespaard door de levensduur van zijn apparatuur te maximaliseren en het gebruik van grondstoffen te verminderen.

Rokus van Iperen, CEO van Océ: “Océ is bijzonder blij met de toekenning van een Ruban d’Honneur bij de European Business Awards. Wij zijn al meer dan 130 jaar actief in de sector voor printen en documentmanagement. Onze voorgangers hielden zich al bezig met technologische ontwikkelingen en duurzame oplossingen. Wij hebben deze tendens op natuurlijke wijze voortgezet, zodat we ons ook vandaag de dag nog steeds richten op innovatie en duurzaamheid. We voelen ons vereerd met deze erkenning als een van de toonaangevende organisaties in ons land en op ons gebied.”

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards: “Het is een geweldige prestatie om zo ver te komen in de Awards. Het Europese bedrijfsleven kijkt op naar ontvangers van de Ruban d’Honneur en Océ toonde zijn grote talent in de categorie Environmental Awareness ondanks de moeilijke economische tijden. Samen met HSBC wensen we Océ veel succes in deze volgende en laatste ronde van de European Business Awards.”

Rate this post

Print Friendly