Eindhoven, 29 juli 2010 — Net als in voorgaande jaren organiseert euroscript Delt Nederland in september en november weer een aantal trainingen op basis van open inschrijving. Hierdoor kunnen personen van meerdere organisaties in één sessie worden getraind. Naast de 2-daagse trainingen Documentum Basis en Fundamentals en Documentum Application Administration staat ook de training Documentum System Administration gepland. Aangezien euroscript Delt intensief samenwerkt met zowel EMC | Documentum als C6 op het gebied van implementatietrajecten en training, is er ook een (gratis) C6 workshop gepland.

Het bedrijf C6 (www.c6.eu) heeft een alternatieve webclient ontwikkeld die bovenop de Documentum Content Server draait. Volgens René Blanken, directeur van euroscript Delt Nederland, biedt C6 een gebruiksvriendelijke webclient met een grote mate van configuratie mogelijkheden. “Daardoor kan het eindresultaat sneller opgeleverd worden. Daarbij biedt C6 meerdere plugins aan met onder andere Office integratie en pdf beveiligingsfunctionaliteit. In de workshop willen we graag de mogelijkheden van C6 demonstreren en bespreken. Tevens bieden we de mogelijkheid om zelf, achter een PC, dit alternatief voor Webtop te ervaren”, aldus Blanken.

 • De C6 workshop
  vrijdag 8 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.
 • Documentum Basis & Fundamentals
  20 en 21 september of 22 en 23 november 2010

De Documentum training die als basis dient voor vrijwel alle (technische) vervolgtrainingen. Naast een algemene introductie van Documentum en Enterprise Content Management worden de volgende onderwerpen behandeld: Object Model, beveiliging in Documentum, Virtuele documenten, Lifecycles en Workflows.

 • Documentum Application Administration
  22 en 23 september of 24 en 25 november 2010

In versie 6/ 6.5 is de Application Builder vervangen door de Composer. In deze training wordt uitgebreid kennis gemaakt met de Composer en wordt met behulp van hands-on oefeningen kennis gemaakt met het maken van een DAR-file (Documentum Archive) met onder andere Objecttypes, Groups, Permission sets, Lifecycles en Workflows.

 • Documentum System Administration
  28, 29 en 30 september of 30 november, 1 en 2 december 2010

De essentiële Documentum training voor de systeembeheerder van een Documentum omgeving. De Administration client wordt uitgebreid behandeld. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de Documentum Jobs, de installatie en inrichting van een Documentum Content Server. De training wordt afgerond met een onderdeel over logging en troubleshooting.

Aanmelden voor een training en/of workshop kan tot uiterlijk één week vóór de betreffende sessie door middel van het invullen van het Registratieformulier. Voor vragen omtrent overige trainingen neem contact op met Jorg van Gaal via e-mail of telefonisch +31-(0)40 250 7900. Locatie van de trainingen: euroscript Delt Nederland B.V., Steijgerweg 8, 5616 HS Eindhoven.

Rate this post

Print Friendly