Purmerend – 29 juli 2010 – – ECM-Services uit Lelystad heeft met RaamProducts, specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, een partnerovereenkomst gesloten over de PaperVision Capture producten van Digitech Systems. Deze overeenkomst houdt in dat ECM-Services PaperVision Capture als servicebureau voor haar eigen in huis projecten zal inzetten en als projecttoepassing voor haar klanten. PaperVision Capture is een geïntegreerde scan-capture oplossing voor (groot formaat) documenten, microfilm en boeken. Daarnaast is de oplossing ook -en met name- geschikt voor toepassing binnen servicebureaus.

PaperVision Capture van Digitech Systems biedt efficiënte en krachtige informatie capture. Elk gewenst digitaliseringsproces is te implementeren en via uitgebreide managementinformatie te beheren. Hierbij valt te denken aan capture, conversie en controle van bedrijfsinformatie. Bovendien wordt de productiviteit verbeterd door het automatiseren van captureprocessen en wordt de kostprijs verlaagd met de flexibele Document Capture modules.

ECM-Services ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van een elektronisch document management systeem, zodat zij real-time toegang krijgen tot alle datasystemen. Johan de Lange, directeur van ECM-Services: “Een document management systeem is niet zomaar een simpele techniek; het is de integratie van meerdere technieken in een systeem. De PaperVision-toepassing van Digitech Systems beschikt over vele mogelijke technieken, zodat wij ons document management systeem nog verder kunnen optimaliseren. Deze mogelijkheden kunnen een sterk voordeel bieden aan organisaties. Daarom zij wij erg verheugd dat wij PaperVision-toepassing van Digitech Systems nu effectief en actief kunnen inzetten voor onze klanten.”

“Al meer als 20 jaar waren wij op zoek naar een goede, degelijke en vooral betaalbare oplossing voor onze toenmalige en huidige grootschalige projecten. Al in de tijd van de microfilm waren wij aan het zoeken naar en bouwen van een oplossing”, vervolgt De Lange. “Echter, door de verschillende componenten die in een dergelijk oplossing moeten worden ondergebracht, had ik de ervaring dat je eigenlijk altijd net weer achterliep. Nu wij uiteindelijk een ontwikkelaar hebben gevonden die zich hiervoor heel breed heeft ingezet en doorontwikkelt, was de beslissing tot samenwerking snel genomen.”

“De nieuwste generatie capture-oplossingen van Digitech Systems bieden een organisatie naast productieverhoging ook een beter inzicht in het proces”, stelt Lion Tokkie van Raamproducts, de Europees distributeur van Digitech Systems. “ECM-Services heeft daarmee gekozen voor een oplossing waarmee zij als servicebureau het productieproces op de meest efficiënte wijze kan optimaliseren.”

Vanwege de start van de samenwerking tussen ECM-Services en Raamproducts organiseert ECM-Services op 13 september 2010 op de Bataviawerf in Lelystad het seminar ‘Hoe een project managen in een servicebureau’. Tijdens dit seminar, waar onder andere de vice president van Digitech Systems aanwezig is, zal dieper worden ingegaan op de mogelijkheden van PaperVision, inclusief een demonstratie. Meer informatie: info@ecm-services.nl of 0320-236155.

Over RaamProducts

RaamProducts – The Enterprise Content Management Company- is een organisatie die gespecialiseerd is in alle facetten van Enterprise Content Management (ECM). Omdat de hoeveelheid documenten ongeremd groeit, hebben ondernemingen moeite deze informatie te beheren. RaamProducts maakt het voor elk type bedrijf mogelijk dit op een effectieve en beveiligde manier te managen. Daarbij is het opslaan van elk soort bedrijfsinformatie zoals papieren documenten, elektronische bestanden, e-mail berichten en print output onderdeel van de oplossing. Dankzij het verlagen van de kosten van ECM biedt RaamProducts het voordeel dat ECM van een kostenpost tot een generator van substantiële besparingen wordt en daardoor een key-factor binnen elke goed gemanagede onderneming.

RaamProducts is gespecialiseerd in alle facetten van Enterprise Content Management en de authorized independent distributeur van DIGITECH Systems. Dit geeft de mogelijkheid om het unieke SaaS-product ImageSilo® te gebruiken of de in-huis productsuite PaperVision®Enterprise. Via haar resellernetwerk biedt RaamProducts bedrijven verlaging van content management kosten, verhoogde security, compliance en verbeterde efficiency van bedrijfsprocessen.

Rate this post

Print Friendly