Capelle aan de IJssel, juli 2010 – Het hoofdkantoor van Veenman, de grootste onafhankelijke leverancier van afdruksystemen en document managementoplossingen, verhuist eind augustus naar een nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel. Het nieuwe kantoor aan het Rivium Quadrant 201-209 biedt een onderkomen dat beter geschikt is voor het ondersteunen van nieuwe, hoogwaardige vormen van dienstverlening. Veenman krijgt verder meer ruimte en flexibiliteit en betere mogelijkheden om relaties haar innovatieve oplossingen te tonen. Bovendien zullen verschillende afdelingen die nauw met elkaar samenwerken dichter bij elkaar worden geplaatst, waardoor interne processen verder kunnen worden geoptimaliseerd.

Eric Annema, Algemeen Directeur van Veenman: “Ons bedrijf heeft zich gaandeweg ontwikkeld van pure hardwareleverancier tot een gespecialiseerde ICT organisatie en partner op het gebied van documentautomatisering, consultancy, service en support. Deze veranderende identiteit komt behalve in de dienstverlening aan klanten, ook tot uitdrukking in onze interne organisatie. Nieuwe vormen van werken hebben hun intrede gedaan bij onze klanten, maar ook in onze eigen organisatie. Het was tijd om onze interne technische infrastructuur aan te passen, maar ook de fysieke indeling. Het nieuwe pand biedt bovendien meer mogelijkheden voor de nieuwe, hoogwaardige vormen van dienstverlening.”

Uitbreiding hoogwaardige dienstverlening

Om de dienstverlening aan klanten te verbeteren en uit te breiden heeft Veenman begin dit jaar ‘Mijn Veenman Beheer’ geïntroduceerd. Dit is een innovatieve combinatie van managementsoftware voor beheer van afdrukapparatuur op afstand, technische ondersteuning en logistieke dienstverlening. Ook zijn Consultancy Services als een onafhankelijke bedrijfsonderdeel in de markt gezet. Binnen deze afdeling werken Business Consultants met bijzondere expertise ten aanzien van integratie van hardware en software-oplossingen. Op basis van gedegen en praktische adviezen kunnen klanten hiermee aanzienlijke kostenbesparingen realiseren, zonder in te boeten op productiviteit en effectiviteit.

Eind augustus nieuw hoofdkantoor

Op 20 augustus verhuist het Veenman-hoofdkantoor naar het Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel. De feitelijke voorbereidingen en verhuizing vinden plaats in de traditioneel meest rustige delen van de zomerperiode, zodat klanten, toeleveranciers en omwonenden zo min mogelijk verstoringen zullen ervaren. Nieuwe hoogwaardige dienstverlening en de vertrouwde document automatiseringsoplossingen zullen vanuit de nieuwe locatie bijdragen aan de verbetering van bedrijfsprocessen van Veenman klanten.

Het nieuwe adres is:
Rivium Quadrant 201–209
2909 LC Capelle aan den IJssel

Het postbusnummer, telefoonnummer, faxnummer en e-mailadres van Veenman blijven na de verhuizing ongewijzigd:

Postbus 1302
3000 BH Rotterdam
Tel: 010 – 284 6123
Fax: 010 – 284 6177
e-mail: info@veenman.nl

Rate this post

Print Friendly