Groningen, 28 juli 2010 – Toner.nl, de webshop voor toners, cartridges en printers voor de zakelijke en consumentenmarkt, is compleet vernieuwd. Naast een nieuw platform, waarop de bestelhandelingen zijn geautomatiseerd, verkoopt Toner.nl nu ook printers, kantoorartikelen, etiketten, papier en datastorage oplossingen. Toner.nl, dat in december 2008 haar deuren opende, hecht veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid. Om de grote stroom klanten te kunnen blijven bedienen en niet in te boeten op gebruiksvriendelijkheid en service heeft Toner.nl een metamorfose ondergaan.

In de vernieuwde webshop worden alle bestelhandelingen geautomatiseerd, van het plaatsen van de bestelling tot de levering en de factuur. Door het efficiënter verwerken van bestellingen kan Toner.nl haar klanten sneller bedienen. Daarnaast biedt Toner.nl nu ook printers, datastorage en kantoorartikelen. Toner.nl heeft ook een eenvoudig te gebruiken toner selector op de website geïmplementeerd. In drie kliks ziet de klant welke toner voor hem het meest geschikt is. Of het nu gaat om kwaliteit of het besparen van kosten, Toner.nl biedt de juiste keuze. Klanten kunnen in de nieuwe tool direct de keuze maken tussen een originele of eigenmerk toner. De vernieuwde webshop heeft bovendien een geïntegreerde e-mailtool, waarmee klanten op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen.

Toner.nl onderscheidt zich van andere webshops door haar focus op gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn accountmanagers tijdens kantooruren bereikbaar voor advies, technische informatie en allerhande vragen. Daarnaast staat het milieu bij Toner.nl hoog op de agenda en biedt de webshop een uitgebreid recyclingprogramma.

Rico Eerenstein van Toner.nl: “Toner.nl is een groot succes. Bij de start eind 2008 hadden we niet gedacht dat onze webshop zo vaak zou worden bezocht. Om onze klanten nog betere service te bieden waren wij genoodzaakt om de website te bouwen op een nieuw, geavanceerd platform. Toner.nl slaat een nieuwe weg in en met de toevoeging van printers, kantoorartikelen en datastorage zijn we in staat de markt nog beter te bedienen.”

Rate this post

Print Friendly