Houten, juli 2010 – De Toshiba e-STUDIO182, e-STUDIO212 en e-STUDIO242 zwart-wit multifunctionals hebben de BERTL’s Best 2010 in de categorie ‘Best Value for Segment 1 Monochorme MFP’ ontvangen. Deze toekenning gaat vergezeld met een vier en halve ster ‘Outstanding’ classificatie. Met beide lofbetuigingen erkent BERTL de algemene prestaties, het gebruiksgemak en de hoge kwaliteit zwart-wit afdrukken van deze MFP’s. Daarnaast adviseert BERTL deze uiterst milieuvriendelijke zwart-wit apparatuur aan kleine tot middelgrote kantooromgevingen, die een betrouwbare en volledig uitgeruste multifunctionele zwart-wit printer eisen.

De e-STUDIO182-serie (inclusief de e-STUDIO182/212/242) voldoet aan de behoefte naar uitstekende beeldkwaliteit. De haarscherpe zwart-wit documenten zoals bedrijfspresentaties, foto’s en grafieken worden afgedrukt met een resolutie van 2400dpi x 600dpi en met een afdruksnelheid van maar liefst 24 pagina’s per minuut (ppm). De ondersteunde papierformaten zijn veelzijdig en flexibel tot een grootte van A3. De standaard print- en scanfunctionaliteiten zijn beschikbaar door de geïntegreerde USB-Interface terwijl de optionele netwerkprinter en –scanner via een ethernet verbinding (10BaseT/100BaseTX) beschikbaar zijn.

De intuïtieve functionaliteiten bieden uitzonderlijk gebruiksgemak. De e-STUDIO182-serie bedieningspaneel bestaat uit een vier lijns-LCD scherm en verscheidene toetsen om eenvoudig toegang te krijgen tot de vele hoogwaardige eigenschappen. De geavanceerde scanfuncties (naar bestand, e-mail, TWAIN) laat gebruikers informatie delen met één druk op de knop, terwijl het overzichtelijke bedieningspaneel het eenvoudig maakt om e-mailadressen in te voeren. Met de optionele Super G3 faxmodule wordt het systeem uitgebreid tot een krachtige werkgroepfax.

De e-STUDIO182-serie kenmerkt flexibiliteit in het netwerkbeheer via Toshiba TopAccess. Met deze webgebaseerde beheertool is het mogelijk om op afstand informatie te krijgen over onder andere de configuratie van het systeem en de status van de verbruiksmaterialen. Ook wordt Toshiba TopAccess gebruikt voor netwerk- en toegangsbeheer.

“Wij zijn enorm trots op de 4,5 ster ‘Outstandig’ classificatie en om achtereenvolgens uitgeroepen te worden tot BERTL’s BEST 2010,“ aldus Bob Kretz, Product Manager van Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems. “Het is onze opdracht de lat hoog te houden met onze innovatieve, efficiënte producten en oplossingen om kleine en middelgrootte organisaties helpen succesvol te zijn.“

Rate this post

Print Friendly