De Goudse Verzekeringen heeft gekozen voor Docspro en haar document management oplossing OnBase. OnBase is een onmisbaar hulpmiddel om grip te krijgen op de almaar groeiende stroom documenten, e-mail, output en andere bedrijfskritische content. Voortaan zijn al hun documenten snel, eenvoudig en overal bereikbaar.

Na een zorgvuldige selectieprocedure waarin verschillende oplossingen werden vergeleken op kosten en functionele en technische eisen, heeft De Goudse gekozen voor Docspro met de document managementoplossing OnBase. Omdat De Goudse steeds haar eigen wensen en eisen voor ogen heeft gehouden, hebben zij de keuze kunnen maken die het beste aansluit op de organisatie en haar behoeften. De sterke punten waarin OnBase voor De Goudse uitblinkt ten opzichte van andere aanbieders zijn onder andere de Microsoft “look & feel” van de oplossing en de uitstekende integratie met Microsoft Office (zowel Outlook als Word, Excel en PowerPoint).

“De gebruikers zijn van begin af aan betrokken geweest bij de selectieprocedure en hun keuze is mede op OnBase gevallen vanwege de “look & feel” en gebruiksvriendelijkheid van de oplossing.” vertelt Erwin Geurts, Teammanager Documenten Services bij De Goudse.

Met de keuze voor de document management oplossing OnBase heeft De Goudse niet alleen voor de juiste oplossing gekozen maar wederom voor Docspro als partner. Na eerdere succesvolle projecten op het gebied van document en data capture – een uitgebreide digitale postkamer oplossing – mogen wij nu ook de document management oplossing bij, en in samenwerking met, De Goudse implementeren.

Met wederzijds vertrouwen en veel trots nemen wij ook dit project van harte aan en starten wij spoedig met de implementatie.

Rate this post

Print Friendly