‘s-Gravenhage/Woerden, 21 juli 2010 – Xtandit Production Solutions, professionele totaalleverancier van documentmanagementoplossingen, heeft bij drukkerij Colorworks de Xerox Colour 1000 Press geïnstalleerd. Hiermee is Xtandit de eerste partner van Xerox die de nieuwe digitale kleurenpers bij een klant heeft geplaatst. Colorworks maakte al gebruik van de DocuColor 7000 en ontdekte tijdens Ipex de toegevoegde waarde van de Colour 1000 Press. De mogelijkheid om te printen op fotokwaliteit, de hoge kwaliteit van de afdrukken die offset kunnen evenaren en de transparante tonertechniek waren voor Colorworks doorslaggevend om naast de DocuColor ook te kiezen voor de nieuwe digitale kleurenpers.

De Colour 1000 Press heeft een afdruksnelheid van honderd pagina’s per minuut en is in staat te produceren op een grote verscheidenheid aan papiersoorten en op gramsgewichten tot maar liefst 350 gram/m2. Xtandit installeerde de Colour 1000 Press met een vijfde station voor transparante toner. Met de transparante toner is het mogelijk om afbeeldingen en teksten te voorzien van een transparante laag om extra accent te leggen op bepaalde informatie of illustraties.

“Wij zijn al jaren klant bij Xtandit en zijn erg tevreden met de producten en diensten van Xerox die zij aanbiedt. Bij de lancering van de Xerox Colour 1000 Press op Ipex waren we dan ook direct onder de indruk van de mogelijkheden van deze nieuwe kleurenpers”, aldus Fred van Hoorn, directeur/eigenaar van Colorworks. “Met de Colour 1000 Press kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en hun wensen nog sneller uitvoeren. De kwaliteit, snelheid en mogelijkheden van deze printer zijn enorm. Door de transparante toner kunnen we hoge kwaliteit foto’s printen. Door de digitale kleurenpers te combineren met XMPie software kunnen we nu zelfs tijdschriften personaliseren, wat weer nieuwe mogelijkheden biedt voor onze klanten.”

Rate this post

Print Friendly