Lichtenvoorde, 19 juli 2010 – DiMS! organizing print, wereldwijd marktleider in MIS/ERP systemen voor de drukkerij- en verpakkingsindustrie, heeft Hans Terpstra aangesteld als International Account Manager. Met zijn uitgebreide grafische vakkennis evenals diepgaande MIS knowhow, is Hans Terpstra een waardevolle aanvulling voor het DiMS! team en zijn klanten.

Hans Terpstra heeft zonder twijfel zijn sporen in de grafische industrie verdiend. Hij is zijn carrière begonnen als zelfstandig Grafisch en Industrieel Ontwerper, gevolgd door een functie als Art Director, en een managementpositie bij een drukkerij. Na verloop van tijd nam Terpstra’s interesse in drukkerij managementsystemen toe, wat hem deed besluiten tot de overstap naar MIS leverancier Hiflex. Gedurende de 11 jaar dat hij voor dit bedrijf werkte, heeft hij meerdere klantgerichte posities bekleed, waardoor hij uiteindelijk een essentiële kennis vergaarde van elk onderdeel van de drukkerijworkflow en een zesde zintuig ontwikkelde voor de behoeften van de klant.

Hans Terpstra zal bij DiMS! de belangrijke functie van International Account Manager vervullen. In deze positie kan hij, meer dan ooit tevoren, zijn klantgeoriënteerde initiatieven ontplooien om zo de toepassing van DiMS! te vergroten, waardoor klanten nog meer meetbare resultaten kunnen genereren. “Mijn doel is om proactief bij te dragen aan het zakelijk succes van de DiMS!-klanten. Ik ben ervan overtuigd dat DiMS! bij veel van hen nog meer voordelen kan bieden. Ik wil hun betrouwbare bron worden voor advies, vragen, training, etc., waardoor zij ook daadwerkelijk die toegevoegde waarde kunnen ervaren”, aldus Terpstra.

Rate this post

Print Friendly