Lichtenvoorde, 19 juli, 2010 – DiMS! organizing print, wereldwijd marktleider in MIS/ERP systemen voor de drukkerij- en verpakkingsindustrie, heeft Bernd Luts aangesteld als de nieuwe Sales Director voor de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland). DiMS! heeft, met het binnenhalen van deze industrie-expert, zijn schat aan kennis en ervaring in het bedrijf weten uit te breiden, wat het bedrijf in staat stelt zich nog beter in de markt te profileren.

Bernd Luts brengt meer dan 28 jaar aan grafische vakkennis en -ervaring mee naar DiMS! organizing print. Hij is bekend met nagenoeg elk industrieaspect en was, als vooraanstaand werknemer van verschillende bekende en gerespecteerde bedrijven, nauw betrokken bij veel van de belangrijkste grafische ontwikkelingen. Na 21 jaar bij AGFA, in veelal leidinggevende verkoopfuncties, werd hij bij Indigo Deutschland medeverantwoordelijk voor de introductie van digitaal drukwerk in de DACH-regio. Vervolgens leidde zijn zakelijke bagage en kennis van prepress hem naar een commerciële managementpositie bij EskoGraphics. Zijn affiniteit met workflowsoftware deed hem in 2004 besluiten om over te stappen naar OneVision Software AG, alwaar hij verantwoordelijk was voor het verder uitbouwen van de Midden- & Noord-Europese organisatie.

Middels zijn lange staat van dienst en omvangrijke netwerk in de grafische industrie, zal Bernd Luts zijn deskundigheid toepassen om DiMS! organizing print’s positie in de DACH-regio verder te ontwikkelen en vergroten. “Ik ben erg enthousiast over de superieure oplossingen die DiMS! drukkerijen en verpakkingsbedrijven te bieden heeft. In de huidige markt is automatisering dé oplossing voor het voortbestaan van bedrijven en ik ben trots dat ik deel uit mag maken van deze professionele organisatie die de markt daadwerkelijk die cruciale redding kan bieden”, aldus Bernd Luts.

About DiMS! organizing print

DiMS! organizing print ontwikkelt, verkoopt en implementeert DiMS!, ?s werelds toonaangevende MIS/ERP oplossing voor drukkerijen en verpakkingsbedrijven. DiMS! bevat alle functionaliteiten in één enkel softwarepakket die nodig zijn om het complete scala aan bedrijfsprocessen te integreren. Van verkoop en calculatie tot planning, van pre-press tot drukken en inbinden, voorraadbeheer tot transport en automatische facturering tot real-time managementinformatie, DiMS! ondersteunt het allemaal. Opgericht in 1986, voorziet DiMS! organizing print veel van ?s werelds vooraanstaande drukkerijen, verpakkingsbedrijven en etikettenproducenten van geïntegreerde Management Informatie Systemen. Meer dan 10.000 werknemers ervaren dagelijks het gebruikersgemak van DiMS!. Bedrijven zoals Roto Smeets (Nederland), Brown Printing Company (VS), Burda Druck (Duitsland), PMP Limited (Australië), Mayr-Melnhof (Oostenrijk) en Paarl Media Group (Zuid-Afrika) profiteren thans van het geïntegreerde systeem DiMS!.

Rate this post

Print Friendly