Breukelen, 13 juli 2010 – Voor bedrijven, overheidsinstellingen en verenigingen die tijdelijk een printer, MFP (multifunctionele printer) of kopieerapparaat nodig hebben, was tot nu toe geen betaalbare en professionele oplossing beschikbaar. MFP’s, printers en kopieerapparaten kunnen bij de meeste leveranciers meestal gehuurd of geleased worden voor een periode van minimaal drie tot vijf jaar. Het nieuwe verhuurcentrum van Xerox brengt hier verandering in.

Het verhuurcentrum heeft als doel om aan de toenemende vraag naar kortetermijnhuur van een printer, MFP of kopieerapparaat te voldoen. Bedrijven, overheidsinstellingen en verenigingen kunnen heel eenvoudig vanaf drie dagen tot een jaar een professionele Xerox-machine huren. Uiteraard is de huurprijs inclusief de originele verbruiksmaterialen, betrouwbare service, aflevering, installatie en het weer ophalen van de huurmachine.

 Kortetermijnhuur is vooral interessant bij:

  • Evenementen zoals conventies, seminars, grote vergaderingen, vakbeurzen en sportevenementen.
  • Extra drukke perioden met een verhoogde werkdruk, zoals het belastingseizoen, omvangrijke rechtszaken, accountantscontroles en eindejaarsrapportages.
  • Kortetermijnprojecten, zoals filmproducties, grote ontwerp- en bouwprojecten en tijdelijke marketingacties.
  • Tijdelijke kantoren.
  • Opstarten van een nieuwe organisatie, waarbij de benodigde capaciteit nog niet duidelijk is of nog sterk kan toenemen.
  • Opstarten van een nieuwe (grafische) dienstverlening, zonder dat er gelijk een forse kapitaalinvestering nodig is.

Dankzij de kortetermijnhuur kunnen ondernemingen op elk moment, voor elke periode en tegen aantrekkelijke kosten over professionele print-, fax-, scan- en kopieercapaciteit beschikken, zonder gebruik te hoeven maken van verouderde apparatuur voor kleur of zwart-wit.

Voor meer informatie over de kortetermijnhuur van Xerox apparatuur, kijk op http://www.xerox.com/about-xerox/copier-rental/nlnl.html  of bel naar 0346-255327.

Rate this post

Print Friendly