Badhoevedorp,15 juli 2010 – Konica Minolta Business Solutions Nederland brengt een nieuwe release uit van haar succesvolle Pagescope Enterprise Suite (PSES) software voor effectief beheer en administratie van het volledige printerpark.

My Print Manager, de nieuwe ‘follow me’ printmodule, en de ondersteuning van kaartlezers zijn de opvallendste kenmerken van deze nieuwe release.

PSES biedt nu vijf modules voor het aanmaken, controleren en beheren van gebruikersprofielen, in- en outputapparatuur en bijbehorende netwerkconfiguraties. Dankzij deze modulaire opbouw is PageScope flexibel aan te passen aan iedere printomgeving.

 • Net Care Device Manager kosteloze basis
  Net Care Device Manager, de (kosteloze) basis voor de aanvullende modules van PageScope Enterprise Suite, controleert voortdurend de status, beschikbaarheid en performance van het volledige printerpark. De applicatie, die zowel standalone als in combinatie met de andere modules gebruikt kan worden, garandeert een constant hoge productiviteit van alle systemen en minimaliseert de administratieve invoer.

 • ‘Onbeheerde’-afdrukken voortaan verleden tijd
  My Print Manager is een nieuwe loot aan de PageScope stam, die voorziet in flexibele, veilige en economische ‘follow me’ functies binnen Windows Print Server en Point&Print omgevingen. Doordat het uitsluitend printen na authenticatie toestaat, neemt de beveiliging rond de output toe en behoren afdrukken die niemand opeist, tot het verleden. Bovendien biedt de toepassing mobiliteit en flexibiliteit, doordat gebruikers op ieder moment vanaf elk systeem in het netwerk kunnen printen en opdrachten van de server kunnen verwijderen. Wat resulteert in verhoging van de productiviteit en meer kostenefficiency. Bovendien helpt My Print Manager papierverspilling te voorkomen en daarmee milieubewust printen te bevorderen.

 • Authentication Manager ondersteunt lezers voor bedrijfseigen ID cards
  De Authentication Manager vormt het beveiligingshart van PageScope Entreprise Suite. Het biedt een dynamische database voor zowel de administratie van gebruikersrechten als authenticatiegegevens. Nieuw is de toevoeging van ID kaartlezers die de veiligheid en het gebruiksgemak vergroten. Omdat veel organisaties al gebruikmaken van hun eigen ID kaarten, sluit Konica Minolta daarbij aan met de implementatie van YSoft technologie. YSoft levert inmiddels lezers voor 40 verschillende kaarttechnologieën en biedt maatwerk bij ID kaarten die momenteel nog niet ondersteund worden. Bedrijfseigen ID kaarten worden daarmee geschikt voor authenticatie bij Konica Minolta systemen.

 • PageScope Account Manager verschaft centraal inzicht in totale printerpark
  De vierde module binnen de Suite is bedoeld voor administratieafdelingen bij organisaties met hoge printvolumes en veel outputsystemen. PageScope Account Manager geeft via één interface centraal toegang tot tellerstanden en andere managementinformatie. Uitgebreide gebruiksrapporten maken het mogelijk om de productiviteit van het printerpark te verhogen en de kosten beter in de hand te houden.

 • PageScope MyPanel Manager voor persoonlijke instellingen en adresboeken
  MyPanel Manager ten slotte is de vijfde module van de PageScope Enterprise Suite. Deze module maakt het individuele gebruikers gemakkelijk met centraal toegankelijke bedieningsinstellingen en adresboeken, zodat zij zich thuis voelen bij elk systeem in het netwerk.

“Veiligheid, kosten delen, analyse van printvolumen en output management zijn vandaag de dag de kernbegrippen in de zakelijke printomgeving”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager van Konica Minolta Business Solutions. “En dat zijn ook exact de drijfveren achter de ontwikkeling van softwareoplossingen en –toepassingen. Onze PageScope Enterprise Suite speelt op een professionele en kostenefficiënte wijze in op de genoemde behoeften. Sinds de lancering van de eerste versie van PageScope Enterprise Suite, hebben we goed naar onze afnemers geluisterd en voortdurend geïnvesteerd om deze succesvolle software nog verder te verbeteren.”

Rate this post

Print Friendly