ROCHESTER, New York, 8 juli—In het kader van de tot op heden grootste aankoop van het KODAK PROSPER S10 Imprinting Systeem plaatste Japs-Olson Company een bestelling van 24 printkoppen voor het PROSPER S10 Imprinting Systeem om zijn hybride drukomgeving te upgraden voor de productie van direct mailings in grote volumes en andere toepassingen met variabele data. Het in Minneapolis (VS) gevestigde Japs-Olson is een van de grootste Amerikaanse producenten van commercieel drukwerk en direct mailings. Het bedrijf zal het PROSPER S10 Imprinting Systeem gebruiken om de hoogwaardige en snelle inline digitale drukprocessen op zijn rotatieoffsetpersen te optimaliseren met de toonaangevende 600 dpi-capaciteit.

“Japs-Olson kiest voor de technologie van het PROSPER Systeem als toekomstig platform voor de productie van hoogwaardig variabel drukwerk in grote oplagen”, aldus Michael Murphy, President van Japs-Olson. “Toen we het PROSPER S10 Imprinting Systeem in actie zagen, raakten we ervan overtuigd dat deze technologie de hybride drukomgeving zal optillen naar het volgende niveau.”

Het KODAK PROSPER S10 Imprinting Systeem integreert naadloos inline met een ruime keuze aan rotatieoffsetpersen. Het haalt snelheden tot 305 mpm met een resolutie van 600 dpi en bespaart zowel tijd als geld vergeleken met een traditioneel proces voor variabele data dat in offset voorgedrukte formulieren combineert met offline laseropdrukken.

Japs-Olson vertrouwt al jarenlang op een uitgebreid assortiment KODAK Oplossingen, met onder meer KODAK MAGNUS 800 Plaatbelichters voor de belichting van KODAK THERMAL GOLD Platen, KODAK APPROVAL Proofers, KODAK VERSAMARK DS9100 en DS5300 Printing Systemen, het KODAK PRINERGY Workflowsysteem met KODAK INSITE Software, KODAK UPFRONT Software en KODAK PREPS Software.

Japs-Olson Company werd opgericht in 1907 door Barney Japs en G.F. Olson en dankt zijn succes in de direct-mailingsector aan het feit dat het zijn ervaren werknemers voorziet van geavanceerde tools en zich volledig richt op de behoeften van de klant. Het bedrijf begon als een bescheiden drukkerij voor kleine opdrachten, maar evolueerde dankzij constante innovatie en verfijning van productieprocessen. Sinds het begin van de jaren 1990 is Japs-Olson een toonaangevende leverancier van oplossingen.

KODAK-producten worden ondersteund via KODAK Service and Support. KODAK Service and Support bestaat uit meer dan 3000 professionals in 120 landen. Het is een toonaangevende dienstverlener met meerdere leveranciers. De geïntegreerde diensten omvatten onder meer consulting, installatie, onderhoud en ondersteuning voor commerciële drukkerijen, grafische communicatiebureaus, bedrijven voor documentverwerking en gegevensopslag en de sector van de detailhandel. De professionals van KODAK Service and Support zijn perfect opgeleid om klanten te helpen bij het beheersen van kosten, het optimaliseren van de productiviteit en het beperken van bedrijfsrisico’s.

Over KODAK PROSPER Oplossingen

KODAK PROSPER Oplossingen zijn gebaseerd op de innovatieve KODAK Stream Inkjet Technologie. Ze garanderen een digitaal product zonder compromissen dat qua snelheid, kwaliteit en kostprijs kan concurreren met offset.

Tot de KODAK PROSPER Producten behoren onder meer het KODAK PROSPER S10 Imprinting Systeem voor direct mail, catalogi, tijdschriften, kranten, inserts en transactionele documenten; de KODAK PROSPER 1000 Pers voor boeken en direct mail; en de KODAK PROSPER 5000XL Pers voor boeken, direct mailings, catalogi/inserts en tijdschriften. Meer informatie is beschikbaar op www.prosper.kodak.com.

Over Japs-Olson Company

Japs-Olson Company werd opgericht in 1907 en is al meer dan 100 jaar een pionier in de sector van het commerciële drukwerk en de direct mailings. Het bedrijf is gevestigd in Minneapolis en behoort tot de 10 grootste producenten van commercieel drukwerk en direct mailings van de Verenigde Staten dankzij zijn zeer ervaren medewerkers en continue investeringen in apparatuur en technologie. Japs-Olson is een van de medeoprichters van het PIM Great Printer Environmental Initiative, ontving het Forest Stewardship Council (FSC) Certificaat en behaalde de SAS 70 Type II Certificatie.

Rate this post

Print Friendly