Capelle a/d IJssel, __ april 2010 – Het Haagse ziekenhuis Bronovo kiest ook voor de komende jaren voor Nederlands grootse onafhankelijke specialist in documentoplossingen en afdrukapparatuur; te weten Veenman. De bestaande overeenkomst wordt uitgebreid met managed printservices en ondersteuning op het gebied van elektronisch documentenbeheer. Bovendien wordt de financiering van de vernieuwde infrastructuur op het gebied van kopiëren, printen, faxen, scannen en software ondergebracht bij Veenman Financial Services.

Eric Annema, Algemeen Directeur van Veenman: “De voortzetting en uitbreiding van onze reeds jarenlange relatie als commerciële partner van het ziekenhuis Bronovo illustreert het vermogen van Veenman om flexibel in te blijven spelen op externe ontwikkelingen en veranderende behoeften bij onze klanten. Hiermee optimaliseren we het op maat gemaakte concept dat Veenman een aantal jaren geleden bij Bronovo heeft geïmplementeerd. Door ontwikkelingen op technologisch gebied kunnen we nu nog beter aansluiten op de specifieke behoeften van het ziekenhuis.”

Veenman is, naast bijvoorbeeld Siemens, één van de partners die het Bronovo mag bijstaan bij het beheersen van documentenstromen. Het Bronovo heeft samen met Veenman een duidelijk lijst van wensen opgesteld. Zo moest het scanproces en de beheersbaarheid van het machinepark verder vereenvoudigt worden, moest het financiële en administratieve proces worden gestroomlijnd worden en daarnaast wilde het ziekenhuis meer inzicht krijgen waar en door wie afdrukken worden gemaakt. Uiteindelijk hebben Veenman en Bronovo in goed overleg de juiste invulling gevonden waarbij ook gekeken is naar de (toekomstige) externe ontwikkelingen en evoluerende wensen en behoeften.

De gekozen oplossing houdt in dat grote printopdrachten op basis van geautomatiseerde routering gecentraliseerd zullen worden verwerkt, beheerd en vereenvoudigd.

Een aantal hoogvolume scanners worden geplaatst om invulling te geven aan de groeiende behoefte om vanaf de werkplek documenten toe te kunnen voegen aan het centrale elektronische archiveringssysteem. En Veenman zal ook nieuwe afdruksystemen op de centrale repro-afdeling van het ziekenhuis en op decentrale locaties plaatsen.

Dit stelt de organisatie duurzaam in staat om efficiënt en klantgericht te werken. En dat is ook in de zorgsector van het hoogste belang.”, stelt Veenman Districtsalesmanager Jan van der Linden. Dezelfde pasjes die door het personeel worden gebruikt voor de toegangscontrole, kunnen ook worden gebruikt voor het beveiligd uitprinten van documenten, of voor het uitprinten op een andere locatie.”

Rate this post

Print Friendly