’s-Hertogenbosch, 7 juli 2010, — Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement oplossingen, heeft een partnerovereenkomst gesloten met ReadSoft. Deze pan-Europese overeenkomst breidt de bestaande relatie tussen ReadSoft en Ricoh in Frankrijk en Nederland uit naar andere landen binnen de EMEA-regio. Hierdoor kunnen nu nog meer bedrijven het voordeel benutten van volledig geïntegreerde end-to-end diensten voor documentmanagement. De overeenkomst betekent dat Ricoh binnen heel Europa de software van ReadSoft kan inzetten om klanten te helpen bij het helpen van hun financiële documentprocessen, zoals gegevensinvoer, gegevensvergelijking met ERP-systemen, document werkstromen en digitale facturen. Door de nauwe samenwerking met ReadSoft kan Ricoh ook haar dienstenaanbod rond documentmanagement uitbreiden.

Frank Spaas, Manager Product Marketing & Market Developmentbij Ricoh: “In Nederland profiteren onze klanten al jarenlang van de uitstekende reeks softwareoplossingen van Readsoft die deel uitmaken van ons volledige oplossingen- en dienstenportfolio voor document management. We zijn trots dat de bewezen waarde van deze samenwerking nu ook binnen het bereik komt van alle bedrijven in de EMEA-regio. Bedrijven zoeken vandaag de dag partners die het mogelijk maken het best beschikbare en meest volledige dienstenaanbod te leveren, en niet alleen onderdelen daarvan. Ricoh is erg opgetogen over de samenwerking met ReadSoft, die dat mogelijk maakt.”

Jan Andersson, CEO van ReadSoft: “Ricoh is een van onze grootste partners en we kijken uit naar een versterking van onze relatie met Ricoh Europe door deze pan-Europese overeenkomst. De overeenkomst past helemaal in onze totale strategie om de verkoop via het partnerkanaal overal ter wereld te verbeteren. Samen met Ricoh vertrouwen we erop dat we oplossingen van wereldklasse leveren die bedrijven helpen hun volle potentieel waar te maken, bedrijfsprocessen efficiënter te maken en aanzienlijke kostenbesparingen te behalen voor de lange termijn.”

Rate this post

Print Friendly