Aia Software en Hg197 ondertekenen partnership. Het ITP Document Platform nadrukkelijker aanwezig op de Noord-Amerikaanse markt voor documentmanagement oplossingen

Aia Software, toonaangevend producent en ontwikkelaar van intelligente documentcreatie-oplossingen, heeft een partnership gesloten met Hg197. Dit Canadese bedrijf ontwikkelt en ondersteunt innovatieve software voor data management. Hg197 voegt het ITP Document Platform toe aan haar portfolio met document- en printsoftware en diensten. Met dit partnership versterkt Aia Software haar aanwezigheid op de Amerikaanse en Canadese markt hetgeen volledig past in de strategie om het marktaandeel in de Verenigde Staten en Canada sterk te vergroten.

Met het ITP Document Platform in het productportfolio kan Hg197 haar klanten nu een end-to-end oplossing bieden voor het beheer van het documentproces, van creatie tot archivering. Gregory Szabo, Directeur van Hg197, licht toe: “Wij ontwikkelen bedrijfsprocessen die de hele document lifecycle omvatten. ITP is hierin voor zowel de organisatie als de direct betrokken business gebruiker van enorme toegevoegde waarde. Het platform biedt de business zelf de mogelijkheid om correspondentie onafhankelijk van de IT-afdeling te creëren en finetunen. Gebruikers profiteren hierbij van de controle en audit mogelijkheden en het gebruiksgemak. De verbeterde informatiestroom maakt het documentcreatieproces efficiënter en de keuze uit een complete reeks van distributiekanalen zorgt dat organisaties hun klanten op elke gewenste manier kunnen benaderen. Deze flexibele oplossing biedt concurrentievoordeel voor iedere organisatie die documenten en correspondentie produceert. Wij zijn verheugd onze klanten met ITP extra toegevoegde waarde te kunnen bieden. Wij zetten onze ervaren consultants- en marketingteam in om succes in de Noord-Amerikaanse markt te verzekeren.”

Jeroen Huinink, Business Partner Manager bij Aia Software: “Het is onze ambitie om ons netwerk in de Verenigde Staten en Canada verder uit te breiden. Hiervoor zijn we actief op zoek naar resellers en OEM-partners die actief zijn op deze markten. Daarom zijn we erg verheugd met het partnership met Hg197. Het bedrijf heeft vele jaren ervaring in mainframe- en printoplossingen en heeft een indrukwekkend klantenbestand. Sinds Forrester ons heeft benoemd tot Strong Performer for Interactive Output in de Forrester Wave bestaat er grote interesse in het ITP Document Platform in de Verenigde Staten en Canada. We zijn erg blij dat we een sterke en ervaren partner hebben toegevoegd om consultancy en ondersteuning te bieden aan onze prospects en klanten.”

Credit Union Conference

Van 11 tot 14 juli 2010 vindt in het MGM Grand Hotel in Las Vegas het Credit Union-congres 2010 (CUNA) plaats. CUNA is een evenement waarbij coöperatieve banken uit de hele wereld kennis kunnen maken met nieuwe manieren om hun leden beter van dienst te zijn. Hg197 is een van de exposanten op dit congres, dat naast de mogelijkheid om op mondiale schaal te netwerken ook voorlichting, samenwerking en meerwaarde biedt.

Rate this post

Print Friendly