Breukelen, 30 juni 2010 – Om aan de toenemende vraag naar hoogwaardig digitaal drukwerk te blijven voldoen, heeft De Groot Drukkerij in Goudriaan gekozen voor een Xerox 8002 digitale kleurenpers. De Groot Drukkerij had al een Xerox DocuColor 260 staan maar met de huidige markt voor gespecialiseerd full colour drukwerk (gepersonaliseerd en in kleine oplagen) is voor uitbreiding van de digitale capaciteit besloten.

Algemeen directeur Anton de Groot en manager productie Hendrik-Jan van Heteren van De Groot Drukkerij: “Wij groeien behoorlijk door. We hebben vlak voor IPEX voor deze Xerox DocuColor 8002 gekozen en tijdens IPEX hebben we een nieuwe Komori drukpers met lakunit aangeschaft. We zien met het toenemende volume nog wel meer kansen in de toekomst. Het portfolio van Xerox is dermate uitgebreid dat we de keuze hebben voor een tweede Xerox DocuColor 8002 of een grotere machine als de Colour 1000 digitale pers of een iGen4.”

De Groot heeft zich uiteraard eerst goed georiënteerd op de mogelijkheden voordat hij voor de Xerox DocuColor 8002 koos: “We hebben diverse printers onderzocht en kwamen hierop uit omdat deze machine de juiste technologie biedt voor onze printbehoeften. De prints vallen binnen de ISO-normering, de snelheid is goed, kan verschillende papiersoorten aan en geeft een mooie matte afdruk door de low gloss toners, zodat hij offset kan vervangen bij kleine oplagen. Daarbij is de relatie met Xerox goed en kregen we heel uitgebreid informatie. Ook konden wij de machine eerst testen.”

De Groot Drukkerij bestaat sinds 1965 en heeft zich ontwikkeld tot een full service drukkerij en is gespecialiseerd in drukwerkproducten van visitekaartjes tot A0 posters, van huisstijldrukwerk tot full colour boekwerken in grote oplagen. De Groot heeft klanten van klein tot groot, in alle marktsegmenten, mede door hun aandeel in het internetportaal www.drukwerkdeal.nl.

Rate this post

Print Friendly