ITP faciliteert tijd- en plaatsonafhankelijke documentcreatie


Nijmegen, 30 juni 2010 – Aia Software, toonaangevend producent en ontwikkelaar van intelligente documentcreatie-oplossingen, maakt bekend dat haar ITP Document Platform tijd- en plaatsonafhankelijke documentcreatie faciliteert door de integratie met Office 2010. Microsoft Office Web Apps, de online equivalent van de Office applicaties Word, Excel, Powerpoint en OneNote maakt het mogelijk voor gebruikers om online toegang te krijgen tot de documenten die in ITP worden samengesteld. Gebruikers kunnen de documenten hierdoor bekijken, delen en aanpassen op een desktop, een smartphone of op het web. Het managen van interactieve correspondentie met ITP is hiermee browseronafhankelijk en de geïntegreerde aanpak biedt veel gebruiksgemak. Met deze ontwikkeling wordt de basis gelegd voor de toekomstige inzet van ITP in de Cloud via Microsoft BPOS en Azure.

Met ITP kunnen business users zelf de inhoud van hun eigen documenten ontwikkelen en beheren, zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Het resultaat is dat documenten sneller en efficiënter kunnen worden aangepast. De integratie met Microsoft Office is één van de sterke punten van ITP. ITP kan correspondentie genereren gebaseerd op templates en tekstblokken die vastgelegd zijn in Microsoft Word of kan documenten in Word genereren, zodat de gebruiker deze verder kan aanpassen. Door het vastleggen van templates, tekstblokken en invoervelden kan de kwaliteit en consistentie van de klantcommunicatie gegarandeerd worden. Tevens worden kosten bespaard omdat medewerkers niet herhaaldelijk dezelfde brieven, e-mails, voorstellen of contracten handmatig hoeven op te stellen.

Leon Pillich, CEO van Aia Software: “Tijd- en plaatsonafhankelijk werken wordt steeds belangrijker binnen het bedrijfsleven. Bedrijven willen dit faciliteren, maar het is daarbij essentieel dat de externe communicatie hier niet onder lijdt. Dit wordt bereikt door de wet- en regelgeving, maar ook de huisstijl en communicatieregels vast te leggen in verschillende templates in ITP. Dit bespaart tijd en zorgt dat de communicatie richting de klant zowel consistent als persoonlijk is. Om te zorgen dat gebruikers geen workarounds gaan gebruiken is de beschikbaarheid essentieel. ITP is browseronafhankelijk en door de integratie met Office 2010 via de desktop, een smartphone en online te benaderen. Door de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken te combineren met een goede beschikbaarheid, kunnen organisaties de hoogstaande kwaliteit van de correspondentie richting de klant garanderen, efficiënter werken en kostenbesparingen bereiken.”

Op donderdag 23 september 2010 om 15.30 uur CET organiseert Aia Software een webinar, waarin een demonstratie wordt gegeven over de mogelijkheden die de integratie van het ITP Document Platform met Office 2010 biedt. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden via: http://www.aia-itp.com/nl/nieuws/webinars.html.

Rate this post

Print Friendly