1 juli 2010 – Reeds tientallen jaren bedient Docspro vanuit haar hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn (NL) haar klanten in Nederland en België en tevens de rest van Europa.

Naast onze klanten in Europa, bedient Docspro sinds 2008 ook klanten in het Caribische gebied en Zuid-Amerika. Vanuit ons kantoor in Willemstad, Curaçao ondersteunen wij onze klanten op o.a. Curaçao, Aruba, Sint Maarten maar ook op het vaste land in bijvoorbeeld Suriname.

Voor bedrijven met meerdere vestigingen wereldwijd heeft Docspro goed nieuws. Per 1 juli opent Docspro haar deuren in de Verenigde Staten en is Docspro USA een feit. Hiermee kan Docspro haar klanten bedienen die behoefte hebben aan ondersteuning in Noord-Amerika (Verenigde Staten, Canada). Hierdoor wordt onze reikwijdte uitgebreid van Europa, het Caribische gebied & Zuid-Amerika met de Verenigde Staten en Canada.

Dit betekent dat wij uw vestigingen aan de andere kant van de oceaan beter van dienst kunnen zijn. Waar tot nu toe het tijdsverschil een probleem kon zijn, is dat per 1 juli verleden tijd. Bovendien staan er in de Verenigde Staten nieuwe applicatie specialisten klaar om zich te buigen over uw functionele en technische vraagstukken die spelen bij uw medewerkers in Noord-Amerika. Hierdoor kunnen wij u als Docspro sneller van dienst zijn en daarmee verhogen wij onze service levels.

Docspro Directeur, Leo Schippers, en Operations Manager, Dennis Zwanenburg, vol trots voor het gebouw waarin Docspro USA is gevestigd.

Rate this post

Print Friendly