Swiss Post Solutions, een divisie van Swiss Post, heeft deze maand een Océ JetStream®1000 full-color inkjetprinter geïnstalleerd. Het bedrijf ziet aanzienlijke groeikansen voor deze transactietoepassingen en wil een belangrijke speler in de Zwitserse markt worden.

Swiss Post Solutions biedt services aan zoals mailshots, klantkaarten, digitaliseren en scannen van documenten, post tussen kantoren, archivering, uitgebreide e-business-oplossingen en consulting. Tot de activiteiten van Swiss Post Solutions behoort het volledige outputmanagement voor klanten, met inbegrip van datavoorbereiding, printen, verpakken, geoptimaliseerde posttarieven en elektronische distributie. Digitaal printen vormt al 30 jaar een van de kernactiviteiten van Swiss Post Solutions. Tot de portfolio van flexibele, geïndividualiseerde vormen van klantcommunicatie behoren het traditionele transactieprinten, TransPromo/White Space-marketing en outputmanagement via diverse kanalen.

Met behulp van de Océ JetStream technologie wil Swiss Post Solutions de nieuwste TransPromo-toepassingen voor zijn klanten realiseren, waaronder facturen met advertenties en illustraties in kleur en klantdocumenten met eigen huisstijl. De Océ JetStream oplossing heeft tal van voordelen te bieden ten opzichte van concurrerende systemen. Het systeem beschikt over de snelste inkjetprintkoppen in de branche, waardoor maandelijkse volumes tot 20 miljoen pagina’s of 1010 DIN A4-pagina’s per minuut dubbelzijdig geprint mogelijk worden.

De krachtige en veelzijdige mogelijkheden maken het systeem uitermate geschikt voor transactie-, direct-mail- en TransPromo-toepassingen. Bovendien kan het systeem worden uitgebreid met extra printkoppen voor zeskleuren printen. Met de bekroonde Océ DigiDot inkjettechnologie kunnen gebruikers de outputkwaliteit optimaliseren aan de hand van de betreffende opdracht. De printbreedte van 51,5 cm en papierbreedte van 52 cm maken een breed scala van toepassingen voor full-color productieprinten mogelijk. De geïntegreerde Océ SRA MP controller biedt een snelle, ononderbroken workflow voor AFP/IPDS-datastromen die dikwijls vereist zijn in omgevingen voor transactieprinten en het printen van variabele data.

Rate this post

Print Friendly