Brussel/s’Hertogenbosch, 29 juni 2010 – TOSHIBA TEC Benelux, toonaangevend leverancier van automatiseringsoplossingen voor retail en industrie, en PC-PoS Europe hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waardoor PC-PoS Europe de nieuwe distributeur wordt van de etikettenprinters en inktlinten van TOSHIBA TEC in de Benelux.

PC-PoS Europe is de grootste Europese Value Adding supplier op het gebied van retail, Point Of Sales, Auto-ID en RFID hardware. Binnen het partnership neemt PC-PoS Benelux het complete Auto-ID productportfolio van TOSHIBA TEC in haar assortiment op, met als speerpunten de desktop en draagbare printers.

“De TOSHIBA TEC Auto-ID producten zijn een perfecte aanvulling op ons huidig assortiment, en dit bijkomende aanbod geeft onze klanten de nodige keuzevrijheid,” aldus Eric Knaapen, Director Sales & Marketing van PC-PoS Benelux. “Naast de naamsbekendheid van Toshiba is het vooral de betrouwbare kwaliteit van hun printoplossingen die doorslaggevend zijn geweest om deze samenwerking te starten. We zijn ervan overtuigd dat zij de perfecte partner zijn in een groeiende Auto-ID markt.”

TOSHIBA TEC heeft reeds een sterk bestaand netwerk van trouwe wederverkopers in de Benelux maar beoogt door de samenwerking met deze succesvolle partij haar positie op de Auto-ID markt verder te verstevigen.

”Door het aanstellen van PC-PoS als distributeur in de Benelux willen we naast onze traditionele Auto-ID partners ook andere kanalen de toegang verschaffen tot ons premium gamma etiketten-, barcode- en RFID-printers,” zegt Tom Geerinck, Business Unit Manager Auto-ID bij Toshiba TEC Benelux. “PC-PoS heeft bovendien de nodige expertise in huis om steeds een kwalitatieve ondersteuning te bieden, hetgeen hen volgens ons de ideale one-stop-shop maakt voor alle Auto-ID behoeften van IT-integratoren en softwarebedrijven actief in de meest diverse sectoren.”

Over TOSHIBA TEC Corporation

TOSHIBA TEC Corporation beheert de productplanning, marketing, verkoop, het onderhoud en de distributie van POS-systemen (Point Of Sale), kassa’s, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen over heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. TOSHIBA TEC Europe biedt totaaloplossingen voor retail en industrie, van advisering en systeemontwerp tot systeeminstallatie, bediening en onderhoud.

TOSHIBA TEC Europe heeft haar hoofdkantoor in Brussel en telt drie divisies: Retail, Auto-ID en Services.

TOSHIBA TEC is een onafhankelijk werkend bedrijf van Toshiba Corporation, de zevende grootste producent van elektronische/elektrische toestellen en het 91ste grootste bedrijf ter wereld wat verkoop betreft. Toshiba is een wereldleider en vernieuwer in het ontwikkelen van high technology, een veelzijdige producent en handelaar van geavanceerde elektronische en elektrische producten die informatie- en communicatiesystemen overspannen.

Toshiba werd opgericht in 1875, en vandaag beheert zij een globaal netwerk van meer dan 740 bedrijven, met 204.000 personeelsleden wereldwijd en een jaarverkoop in 2009 die de 6,3 biljoen yen (US$68 miljard) overstijgt.

Voor meer informatie over TOSHIBA TEC POS-systemen, kassa’s, weegschalen, RFID-klare barcodeprinters, randapparatuur, retail en Auto-ID softwareoplossingen, kunt u terecht op de TERIS website via www.toshibatec-eu.be.

Over PC-PoS

PC-PoS Europe is onderdeel van de Britse DigiPos Store Solutions Group (DSSG). Met 18 vestigingen wereldwijd, 370 medewerkers en een omzet van meer dan 170 miljoen dollar behoort DSSG tot de grootste leveranciers en fabrikanten gespecialiseerd in de productie en distributie van Point Of Sale en Auto-ID producten voor de Retail sector. PC-PoS/DigiPos vestigingen vindt u in meer dan 18 landen. Naast Europa zijn er vestigingen in Azië, Amerika en Australië. Meer informatie is te vinden op: www.pc-pos.com

Rate this post

Print Friendly