Badhoevedorp, 28 juni 2010 – Konica Minolta Business Solutions Nederland introduceert de nieuwe mid range A3 zwart-wit multifunctionals (MFP) met kleurenscanner. Deze nieuwe MFP’s zijn speciaal ontwikkeld voor moderne kantoren waar printen in zwart-wit volstaat, maar scannen in kleur noodzakelijk is. De bizhub modellen 223, 283, 363 en 423 bieden daarom uitgebreide mogelijkheden voor zwart-wit kopiëren, printen en faxen, naast veelzijdige scanfuncties in kleur. Gecombineerd met de software van Konica Minolta vormen de nieuwe kantoorsystemen het ideale gereedschap om documenten efficiënt te digitaliseren en distribueren. Systemen die afzonderlijke kleurenscanners overbodig maken en daardoor werkgroepen en afdelingen tijd én geld besparen. Een uitkomst voor nagenoeg iedere kantoorafdeling, zoals accounting, personeelszaken en projectbegeleiding.

22 tot 42 afdrukken per minuut

De volwaardige A3 MFP’s in de bizhub 423 serie, bestaande uit de modellen 223, 283, 363 en 423, leveren uitvoersnelheden van 22 tot 42 pagina’s per minuut. Alle vier de systemen scannen tot 70 originelen in zowel kleur als zwart-wit. Tot de standaard scanfuncties behoren: scan-to-email, FTP, SMB, Box, USB en TWAIN. Vanzelfsprekend in alle relevante formaten zoals: JPEG, TIFF, PDF, compact PDF, XPS en compact XPS.

Naadloze integratie dankzij bEST

De nieuwe 423 serie voorziet in Konica Minolta’s bizhub Extended Solution Technology (bEST). Die maakt het mogelijk om de systemen zonder aanvullende hardware naadloos te integreren met bestaande of nieuwe toepassingen en workflows. Bijvoorbeeld het archiveren van documenten kan daarmee rechtstreeks vanaf de bizhub gestart worden. Door eenvoudig de benodigde informatie, zoals documenttype en extra indexvelden, direct op het beeldscherm van de bizhub in te voeren, is bewerking van de scans via de PC niet meer nodig.

De bEST technologie ondersteunt ook andere workflows in de kantooromgeving, zoals accounting, authenticatie en follow-me printing. PageScope Account Manager bijvoorbeeld, biedt kostenbesparing door de tellerstanden van alle systemen centraal te verzamelen en beheren. PageScope Authentication Manager vereenvoudigt het beheer van gebruikersrechten, zoals printvolume. Authenticatie is tevens benodigd voor follow-me printing, dat het mogelijk maakt vertrouwelijke documenten te produceren op ieder systeem binnen het printerpark.

“Met de nieuwe bizhub 423 serie spelen we in op organisaties die aan input en output verschillende eisen stellen”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions. “Deze nieuwe MFP’s zijn een perfecte aanvulling op ons complete bizhub office portfolio, dat een maximum printsnelheid biedt van 75 pagina’s per minuut in zwart-wit en 50 pagina’s per minuut in kleur. Alle systemen zijn uitbreidbaar met een variëteit aan toepassingen en bieden de voordelen van het bizhub Open Platform (OP). Dit betekent dat alle systemen dezelfde basisbediening en –kenmerken hebben. Een integrale aanpak om makkelijk in de gehele organisatie uniforme interne processen en identieke workflows te realiseren. Daardoor vereenvoudigen en versnellen procedures, wat leidt tot hogere productiviteit en daarmee tot verlaging van de bedrijfskosten.”

Rate this post

Print Friendly