Purmerend – 24 juni 2010 – RaamProducts, specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, betrekt per 1 juli een nieuw kantoorpand in Purmerend. RaamProducts is een organisatie die gespecialiseerd is in alle facetten van Enterprise Content Management en is de Authorized Independent Distributor van Digitech Systems voor Europa, Zwitserland en Turkije. Tevens heeft RaamProducts de laatste versie van PaperVision® Enterprise Workflow gelanceerd. Deze nieuwe versie van PaperVision® Enterprise Workflow – die onlangs is geïntroduceerd – biedt uitgebreide functionaliteit om bedrijfsinformatie nog beter via geautomatiseerde processen te sturen.

De hoeveelheid documenten binnen organisaties groeit ongeremd en veel ondernemingen hebben moeite al deze informatie te beheren. RaamProducts maakt het mogelijk voor bedrijven – van klein tot groot – dit op een zeer effectieve en veilige manier in de hand te houden. Om bedrijven en wederverkopers op een succesvolle manier te blijven ondersteunen, verhuist RaamProducts per 1 juli naar Purmerend, waar een geschikt kantoorpand is gevonden. Lion Tokkie, directeur van RaamProducts: “Dit pand biedt ons een professionele werkplek, waardoor wij ons nog beter kunnen specialiseren in ECM-oplossingen onder meer via de Cloud.” 

Het nieuwe adres van RaamProducts is:

Voltastraat 23

1446 VA Purmerend

Telefoon: +31(0)299 406495

www.raamproducts.com


Nieuwe versie PaperVision® Enterprise Workflow

RaamProducts heeft ook de nieuwste upgrade van PaperVision® Enterprise Workflow gelanceerd. De nieuwe oplossing van ECM-leverancier Digitech Systems is gespecialiseerd in het vastleggen, beveiligen en beheren van grote hoeveelheden informatie. Deze versie van PaperVision® Enterprise Workflow omvat vier nieuwe features die de uitgebreide functionaliteit van deze oplossing ondersteunen:

– Verbeterde gebruikersacceptatie: folderviews vereenvoudigen het uploaden en organiseren van informatie;

– Gestroomlijnde informatie-upload: gebruikers kunnen vanuit de meeste toepassingen informatie rechtstreeks en veilig uploaden met behulp van een printerdriver;

– Ontsluiting van gerelateerde documenten: documentassociaties bieden gebruikers de mogelijkheid gerelateerde documenten van verschillende projectarchieven in te zien;

– Beveiliging van documenten: update automatisch beveiligingsniveaus.

“Met behulp van PaperVision® Enterprise Workflow kunnen wij bedrijven helpen bij het beheer van het groeiend aantal documenten. Bovendien zorgen wij ervoor dat de kosten niet dezelfde groei doormaken als de informatie. Daardoor is PaperVision® Enterprise Workflow in zijn geheel een zeer efficiënte en kostenbesparende oplossing”, aldus Lion Tokkie. 

Over RaamProducts

RaamProducts – The Enterprise Content Management Company- is een organisatie die gespecialiseerd is in alle facetten van Enterprise Content Management (ECM). Omdat de hoeveelheid documenten ongeremd groeit, hebben ondernemingen moeite deze informatie te beheren. RaamProducts maakt het voor elk type bedrijf mogelijk dit op een effectieve en beveiligde manier te managen. Daarbij is het opslaan van elk soort bedrijfsinformatie zoals papieren documenten, elektronische bestanden, e-mail berichten en print output onderdeel van de oplossing. Dankzij het verlagen van de kosten van ECM biedt RaamProducts het voordeel dat ECM van een kostenpost tot een generator van substantiële besparingen wordt en daardoor een key-factor binnen elke goed gemanagede onderneming.

RaamProducts is gespecialiseerd in alle facetten van Enterprise Content Management en de authorized independent distributeur van DIGITECH Systems. Dit geeft de mogelijkheid om het unieke SaaS-product ImageSilo® te gebruiken of de in-huis productsuite PaperVision®Enterprise. Via haar resellernetwerk biedt RaamProducts bedrijven verlaging van content management kosten, verhoogde security, compliance en verbeterde efficiency van bedrijfsprocessen.

Rate this post

Print Friendly