Eindhoven, 24 juni 2010 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het ECM-systeem Hyarchis.Net, breidt haar dienstverlening uit met de Disaster Recovery Service. De oplossing beschermt en herstelt data en softwaresystemen waardoor in geval van een calamiteit de gegevens van de klant veilig worden gesteld. Bedrijfsprocessen zijn binnen een gegarandeerde tijd snel weer operationeel, zodat medewerkers door kunnen gaan met hun werk. Het verlies van gegevens en data wordt tot een minimum beperkt en het bedrijfsproces wordt hersteld. De Disaster Recovery Service biedt niet alleen de zekerheid dat data in geval van een calamiteit veilig is gesteld, ook kunnen bedrijven beschikken over de juiste infrastructuur. De data worden gesynchroniseerd opgeslagen in het datacenter van VDD IQware.

“Continuïteit van beschikbaarheid van gegevens wordt steeds belangrijker voor bedrijfsprocessen”, aldus Michiel Meijers, Operations Manager bij VDD IQware. “Verstoringen in de beschikbaarheid van applicaties en data kunnen ernstige problemen veroorzaken. Wij bieden onze klanten hiervoor nu een oplossing. Voordelen zijn dat klanten nu één aanspreekpunt hebben en ze voor deze service geen externe partij hoeven in te schakelen. Met de Disaster Recovery Service kunnen wij onze klanten de zekerheid bieden van een veerkrachtige en continue bedrijfsvoering. Bovendien kunnen zij blijven voldoen aan hun compliance verplichtingen.”

Vooraf aan het gebruik van de Disaster Recovery Service voert VDD IQware een impactanalyse uit. In deze analyse wordt de configuratie en werkwijze bij de klant onderzocht en gedocumenteerd. Hierin worden ook de wensen en eisen van de klant vastgelegd. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een SLA, waarin standaard wordt opgenomen dat binnen acht uur de systemen weer operationeel zijn.

Rate this post

Print Friendly