Badhoevedorp, 23 juni 2010 – Develop lanceert een nieuwe, compacte A4 multifunctional (MFP) die exact aansluit bij de kopieer-, print-, fax- en scanbehoeften van kleine ondernemingen en afdelingen. Met zijn print- en kopieersnelheid van 30 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit, biedt de kleine ineo+ 35 grootse prestaties, die niet onderdoen voor de kwaliteit en het gemak van de grotere ineo A3 systemen. De nieuwe compacte MFP is uitstekend geschikt als stand-alone systeem, maar werkt net zo goed samen met de grotere A3 varianten. De ineo+ 35 is daardoor een kantoorsysteem bij uitstek dat met organisaties kan meegroeien.

“Printen, kopiëren, faxen en scannen zijn zowel bij grote als kleine organisaties dagelijkse routines. Maar bij kleinere organisaties fluctueert de capaciteit veel meer, terwijl er niet snel behoefte is aan het grote A3 formaat en afwerkingsmogelijkheden. De ineo+ 35 sluit hier perfect op aan”, vertelt Gerrit Jan Panhuis, Manager Develop Nederland.

Krachtig en veelzijdig

De ineo+ 35 staat garant voor hoge kwaliteit tegen een uiterst acceptabele prijs per pagina. De nieuw ontwikkelde 800 MHz processor en 1,5 GB RAM leveren de nodige kracht om snel en betrouwbaar alle printopdrachten uit te voeren. De RIP snelheid is andermaal opgevoerd, waardoor de eerste pagina van de printopdracht al na 13 seconden in de uitvoerlade verschijnt.

Veelzijdigheid schuilt onder meer in de verscheidenheid aan media die het systeem aankan tot een gewicht van 210g/m2, zowel enkel- als dubbelzijdig.

Uitzonderlijke print- en kopieerkwaliteit

Dankzij de fijne deeltjes van de HD polymeertoner levert de ineo+ 35 gedetailleerde, waarheidsgetrouwe reproducties in briljante kleuren en zwart-wit. Bovendien zorgt een nieuw beeldalgoritme voor nog betere tekstherkenning bij het kopiëren. Ideaal voor de productie van hoogwaardige presentaties, rapporten en andere zakelijke documenten.

Gunstig geprijsd

De ineo+ 35 biedt daarnaast een gunstige kosten/baten verhouding. Op de eerste plaats is de prijs/prestatieverhouding van de hardware indrukwekkend, terwijl bovendien de voordelige prijs per pagina de operationele kosten laag houdt. Vooral in zwart-wit kan die stuksprijs zich meten met de A3 systemen, maar ook in kleur is de paginaprijs aantrekkelijk. Gecombineerd met de mogelijkheden om outputrechten of volumebeperkingen per gebruiker in te stellen, helpt dit systeem de kosten van documentproductie te beheersen.

Gebruiksgemak

De ineo+ 35 is voor zowel eindgebruikers als beheerders eenvoudig te bedienen. Gebruikers navigeren gemakkelijk door het kleuren touchscreen, terwijl beheerders het systeem volledig direct via hun PC aansturen dankzij WebConnection. Optioneel is ineo Remote Care Support beschikbaar, Develop’s systeem voor beheer op afstand. Dit systeem stuurt automatisch de algehele status en tellerstanden door naar de geautoriseerde Develop Partner, zodat bijvoorbeeld bij een lage tonerstand automatisch nieuwe toner besteld wordt.

De ineo+ 35 wordt, evenals de overige systemen uit het portfolio, uitsluitend via de geautoriseerde Develop Partners geleverd.

Rate this post

Print Friendly