Hoofddorp – 21 juni 2010 – Open Text Corporation (NASDAQ: OTEX, TSC: OTC), wereldwijd toonaangevend leverancier in Enterprise Content Management (ECM) software, heeft de 2010 SAP® Pinnacle Award in ontvangst mogen nemen in de categorie Global Software Solutions Partner of the Year. Pinnacle Awards worden toegekend aan vooraanstaande SAP-partners die zich onderscheiden in het verbeteren van klantervaringen, het inspelen op kritische factoren zoals het versnellen van co-innovation en het verbeteren van de ROI. De winnaars zijn geselecteerd op basis van meer dan 230 nominaties in 27 categorieën, afkomstig van partners en SAP-medewerkers. Open Text ontving de award tijdens een speciale prijsuitreiking in mei op de vooravond van SAPPHIRE® NOW in Orlando.

“De SAP Pinnacle Award weerspiegelt het grote succes dat we wereldwijd behalen met het helpen van klanten in uiteenlopende sectoren, variërend van energie&nuts en financiële services tot overheidsinstanties die hun content koppelen met SAP-oplossingen”, aldus Patrick Barnert, Vice President, SAP Solutions bij Open Text. “Het feit dat we nu drie jaar opeenvolgend een SAP Pinnacle Award hebben gewonnen, benadrukt nogmaals dat dit partnership zeer effectief is en dat Open Text zich inzet voor klanten om echte business resultaten te behalen.”

Open Text is één van de marktleiders in ECM-oplossingen voor gebruik in combinatie met SAP-applicaties. Dit leiderschap is gebaseerd op twee decennia van samenwerking en gezamenlijke ontwikkeling en expertise die is opgedaan tijdens het opleveren van meer dan 3.000 SAP-klantsites over de hele wereld. SAP heeft grote successen geboekt met het resellen van een aantal Open Text oplossingen voor onder andere documenttoegang en archivererings- en factuurverwerkingsbeheer. Bovendien hebben de organisaties in februari van dit jaar hun overeenkomst uitgebreid, waardoor SAP ook de Digital Asset Management van Open Text kan resellen onder de naam SAP Digital Asset Management application by SAP.

De oplossingen van Open Text voor gebruik in combinatie met SAP-applicaties, zijn onderdeel van de Open Text ECM Suite. Deze Suite verenigt het brede scala aan content management mogelijkheden die organisaties nodig hebben om op een veilige manier alle vormen van bedrijfsinformatie te kunnen beheren, zoals documenten, belangrijke officiële stukken, Web content, video, afbeeldingen, e-mail, formulieren en rapporten die zijn opgeslagen op vele verschillende bedrijfssystemen en toepassingen.

“Het SAP-ecosysteem, dat onze partners en communities samenbrengt, is een belangrijke stimulans voor continue groei en succes voor onze gezamenlijke klanten”, aldus S. Singh Mecker, Senior Vice President en hoofd Global Ecosystem en Partnergroup SAP. “Onze partners spelen een cruciale rol bij de innovatieve inspanningen van SAP en in het helpen van klanten hun belangrijkste zakelijke uitdagingen te realiseren. We zijn Open Text zeer erkentelijk voor hun inzet en toewijding aan het SAP-partnership. Zij hebben uitstekend gepresteerd in gezamenlijke innovatie met SAP om zo toegevoegde waarde en wederzijds zakelijk succes te bieden aan onze gezamenlijke klanten.”

Meer informatie

Via http://podcast.opentext.com/public/channel/html/ot-ecm-news.htm is de podcast te beluisteren van World Kitchen’s vice president Informatie Technologie, Randy Peterson, waarin hij ingaat op de integratie van de oplossingen van SAP en Open Text. World Kitchen, gevestigd in Chicago, vervaardigt huishoudelijke consumentenproducten, zoals de productie en verkoop van potten en pannen, serviesgoed, keuken gadgets en bestek. Grote merken van World Kitchen zijn onder meer CorningWare, Pyrex, Corelle, EKCO en Chicago Cutlery.

Rate this post

Print Friendly